Agnosi ne demek, TDK'ya göre Agnosi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Agnosi sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Agnosi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Agnosi kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Agnosi ne demek, TDK'ya göre Agnosi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik yaşantımızda bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilemeyiz. Bu sebeple bu kelime ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Agnosi ne demek? Agnosi TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları ile düzenledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi agnosi kelimesi. Peki agnosi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre agnosi nedir, agnosi kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

AGNOSİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Agnosi kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Agnosi kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre agnosi kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Tanısızlık

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡