Bir Zamanlar Kıbrıs 8. bölüm full, tek parça izle | Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm izle

TRT1 kanalının sevilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs 8. bölümle ekranlara geldi. Diziyi kaçırmadan izlemek isteyenler link arayışına girdiler. Biz de sizin için Bir Zamanlar Kıbrıs 8. bölüm full, tek parça izle | Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm izleme linklerine haberimizde yer verdik...

Bir Zamanlar Kıbrıs 8. bölüm full, tek parça izle | Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm izle

Tarihi dönem draması türünde olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi TRT1 ekranlarında perşembe günleri yayınlanmaya devam ediyor. Diziyi severler 8. bölümü izleyebilmek için link arıyor. Haberimizden Bir Zamanlar Kıbrıs 8. bölüm full, tek parça izle | Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm izleme linklerini bulabilirsiniz..

BİR ZAMANLAR KIBRIS 8. BÖLÜM FULL, TEK PART İZLE | BİR ZAMANLAR KIBRIS SON BÖLÜM İZLE

Bir Zamanlar Kıbrıs’ta Cengiz Topel ve Erenköy mücahitleri ile tanışma zamanı. Kıbrıs’ın Çanakkale destanı olarak bilinen Erenköy direnişine giden yol açılıyor. Buzhane baskını zaferinden sonra Lefkoşa’daki halk Rauf Denktaş, Ankaralı, Kemal Dereli ve Mücahitler sayesinde rahat bir soluk almıştır. Şimdi sırada Rauf Denktaş’ın,  Ankara’ya yolculuğu vardır. 
 
Kemal ise İnci ve Müge’nin izine ulaşmıştır ne pahasına olursa olsun Rum tarafına geçip onları oradan çıkartacaktır. Bu ölüm görevinde en büyük yardımcısı Bereli olacaktır. Aile sonunda bir araya gelmeyi başaracaktır. Fakat Rum tarafından çıkıp imkansızı başarabilecekler midir?
 
Ankaralı ise Sandy’nin Britanya’daki ölümle tehdit edilen kardeşlerini kurtarmak için verdiği sözü yerine getirmek için, imkansız bir operasyonla kurtarmak zorundadır. Ankaralı, Sandy’nin kardeşlerini kurtarabilecek midir?

BİR ZAMANLAR KIBRIS 8. BÖLÜM FULL, TEK PARÇA İZLE

TRT1 BİR ZAMANLAR KIBRIS 8. BÖLÜM CANLI İZLE

Bir Zamanlar Kıbrıs 8. bölüm full, tek parça izle | Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm izleBir Zamanlar Kıbrıs 8. bölüm full, tek parça izle | Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm izle

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡