Cihan Kolivar kimdir? Nereli, kaç yaşında? Cihan Kolivar ne dedi? Neden tutuklandı?

Ekmek Üretici Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ekmeğe yapılacak olan zam sonrası Habertürk ekranlarında canlı yayında yaptığı skandal niteliğinde konuşmasıyla Cihan Kolivar ne dedi? Cihan Kolivar kimdir? Nereli, kaç yaşında? Neden tutuklandı? diye araştırmaya başlandı. İşte Cihan Kolivar hakkında bilinenler..

Cihan Kolivar kimdir? Nereli, kaç yaşında? Cihan Kolivar ne dedi? Neden tutuklandı?

Ekmeğe "aptal toplumların gıda maddesi" şeklinde konuşan Cihan Kolivar kimdir? nereli, kaç yaşında? Neden tutuklandı? soruları araştırılıyor.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın ekmeğe Aralık ayından yeni bir zam geleceği haberini vermesinden sonrası katıldığı canlı yayın programında yaptığı konuşma gündeme oturdu. İşte Cihan Kolivar hakkında merak edilen soruların cevabı.

Cihan Kolivar kimdir? Nereli, kaç doğumlu? Cihan Kolivar biyografisi...

CİHAN KOLİVAR KİMDİR?

7 Nisan 1976 yılında Rize'nin Çayeli ilçesinden dünyaya geldi. Şu anda Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı olarak melek hayatına devam etmektedir. Televizyon kanallarında ekmeğin fiyatı ile alakalı yaptığı açıklamalarla bilinmektedir.

Cihan Kolivar kimdir? Nereli, kaç doğumlu? Cihan Kolivar biyografisi...

CİHAN KOLİVAR CANLI YAYINDA NE DEDİ?

Cihan Kolivar, Habertürk TV'de Afşin Yurdakul'un sunduğu HT360 programında şu ifadeleri kullandı:

" Ekmeği temel gıda maddesi saymıyorum. Ekmek aptal toplumların gıda maddesidir. Bizim toplum ekmekle doyduğu için böyle 20 sene başına yöneticiler duruyor."

CİHAN KOLİVAR HANGİ SUÇLARDAN GÖZALTINA ALINDI?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Habertürk televizyonunda 7 Kasım'da katıldığı bir programda sarf ettiği sözler nedeniyle Cihan Kolivar hakkında, Türk Ceza Kanunu'nun 301/1 maddesi uyarınca "Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılamak" suçundan resen soruşturma başlatıldı.

Kolivar, soruşturma kapsamında Başsavcılığın talimatı üzerine şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

CİHAN KOLİVAR NEDEN TUTUKLANDI?

Cihan Kolivar, 9 Kasım 2022 tarihinde çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN KOLİVAR'IN TWİTTER HESABININ SİCİLİ KABARIK ÇIKTI

Yaptığı yorumlar nedeniyle büyük tepki seçen Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın sicili kabarık.

Cihan Kolivar'ın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar gündeme geldi.

AK Parti seçmenini aşağılayıcı paylaşımlarda bulundu

Kolivar'ın, CHP'li isimlerin tweet'lerini alıntılayarak hükümete ve AK Parti seçminini aşağılayıcı tweet'ler paylaştığı görüldü.

Cihan Kolivar kimdir? Nereli, kaç yaşında? Cihan Kolivar ne dedi?Cihan Kolivar kimdir? Nereli, kaç yaşında? Cihan Kolivar ne dedi?Cihan Kolivar kimdir? Nereli, kaç yaşında? Cihan Kolivar ne dedi?Cihan Kolivar kimdir? Nereli, kaç yaşında? Cihan Kolivar ne dedi?

İlgili Haberler
165
806
39
155
10
7
1276
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
11 Yorum