Dinamometre ne demek, TDK'ya göre Dinamometre kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Televizyon izlerken bazen tv yorumcuları hiç duymadığımız bir kelime kullanır ve bu kelimenin anlamını merak ederiz. Dinamometre nadiren de olsa duyduğumuz bu kelimelerdendir. Dinamometre ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Dinamometre kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Dinamometre ne demek, TDK'ya göre Dinamometre kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik yaşantımızda bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilemeyiz. Bu sebeple bu kelime ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Dinamometre ne demek? Dinamometre TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları ile düzenledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi dinamometre kelimesi. Peki dinamometre ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre dinamometre nedir, dinamometre kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

DİNAMOMETRE NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Dinamometre kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Dinamometre kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre dinamometre kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kuvvetölçer

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡