Döşgömü ne demek, TDK'ya göre Döşgömü kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Döşgömü nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Döşgömü ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Döşgömü kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Döşgömü ne demek, TDK'ya göre Döşgömü kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük konuşma rutinlerimizde anlamını bilmediğimiz birçok Türkçe kelime kullanıyoruz. Hayatımızda sürekli olarak kullandığımız ancak gerçek anlamını bilmediğimiz Türkçe kelimeler, merak ediliyor. Döşgömü ne demek? Döşgömü TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte herkes tarafından merak edilen kelimenin anlamı….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi döşgömü kelimesi. Peki döşgömü ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre döşgömü nedir, döşgömü kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

DÖŞGÖMÜ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Döşgömü kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre döşgömü kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Hayvanın ön iki bacağı ile göbek arasındaki etten yapılan pastırma

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡