Ekalliyet ne demek, TDK'ya göre Ekalliyet kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Ekalliyet sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Ekalliyet ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Ekalliyet kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Ekalliyet ne demek, TDK'ya göre Ekalliyet kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik yaşantımızda bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilemeyiz. Bu sebeple bu kelime ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Ekalliyet ne demek? Ekalliyet TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları ile düzenledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi ekalliyet kelimesi. Peki ekalliyet ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre ekalliyet nedir, ekalliyet kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

EKALLİYET NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Ekalliyet kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Ekalliyet kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre ekalliyet kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Azınlık
- Azınlık

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡