Kanbiyit ne demek, TDK'ya göre Kanbiyit kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımız boyunca çok farklı kelimelerle karşılaşmakta ve anlamını araştırmaktayız. Kanbiyit karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Kanbiyit ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Kanbiyit kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Kanbiyit ne demek, TDK'ya göre Kanbiyit kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik yaşantımızda bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilemeyiz. Bu sebeple bu kelime ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Kanbiyit ne demek? Kanbiyit TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları ile düzenledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi kanbiyit kelimesi. Peki kanbiyit ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre kanbiyit nedir, kanbiyit kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KANBİYİT NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Kanbiyit kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Kanbiyit kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre kanbiyit kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Hidratlı doğal demir silikat

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡