Koketlik ne demek, TDK'ya göre Koketlik kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Koketlik karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Koketlik ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Koketlik kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Koketlik ne demek, TDK'ya göre Koketlik kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Koketlik ne demek? Koketlik TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi koketlik kelimesi. Peki koketlik ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre koketlik nedir, koketlik kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KOKETLİK NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Koketlik kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre koketlik kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Koket olma durumu

KOKETLİK CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Sesi yine tatlılaşıyor, kıyafetine, tavırlarına bir koketlik geliyordu.

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡