Lanolin ne demek, TDK'ya göre Lanolin kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Lanolin sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Lanolin ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Lanolin kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Lanolin ne demek, TDK'ya göre Lanolin kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Lanolin ne demek? Lanolin TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi lanolin kelimesi. Peki lanolin ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre lanolin nedir, lanolin kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

LANOLİN NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Lanolin kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Lanolin kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre lanolin kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Yapağıdan elde edilen, eczacılıkta ve parfümeride kullanılan, sarımtırak renkte bir yağ

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡