Metamorfik ne demek, TDK'ya göre Metamorfik kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Metamorfik kelimesini ilk kez duyan bazı vatandaşlar "Metamorfik ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Metamorfik nedir?" sorularını internetin faydalı yanını kullanarak araştırma yapıyor. Bölge Gündem editör ekibi Metamorfik kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi derledi.

Metamorfik ne demek, TDK'ya göre Metamorfik kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçede bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilinmez. Bu nedenle konu ile alakalı çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Metamorfik ne demek? Metamorfik TDK sözlük anlamı nedir detayları ile derledik.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi metamorfik kelimesi. Peki metamorfik ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre metamorfik nedir, metamorfik kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

METAMORFİK NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Metamorfik kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Metamorfik kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre metamorfik kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Başkalaşıma uğramış olan

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN