Mozole ne demek, TDK'ya göre Mozole kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Mozole nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Mozole ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Mozole kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Mozole ne demek, TDK'ya göre Mozole kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Mozole ne demek? Mozole TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi mozole kelimesi. Peki mozole ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre mozole nedir, mozole kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

MOZOLE NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Mozole kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Mozole kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre mozole kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Anıt mezar

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡