Muhassala ne demek, TDK'ya göre Muhassala kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımızda, okuduğumuz kitaplarda ve dizilerde bazı değişik kelimeler duyarız. Muhassala nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Muhassala ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Muhassala kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Muhassala ne demek, TDK'ya göre Muhassala kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe'de onbinlerce kelime bulunmakta olup birçoğunun anlamını doğal olarak bilemeyebiliriz. Muhassala ne demek? Muhassala TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları sizin için inceledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi muhassala kelimesi. Peki muhassala ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre muhassala nedir, muhassala kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Muhassala kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Muhassala kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

MUHASSALA NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Muhassala kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Muhassala kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre muhassala kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Elde edilen sonuç
- Bileşke

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡