Başkan duyurdu! Pendik Belediyesi öğrencilere 5.000 lira para dağıtıyor! 2 önemli şartı var!

Pendik Belediyesi, üniversiteye yerleşen tüm öğrencilere 5.000 TL destek vereceğini açıkladı. Müjdeli haberi Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurdu.

Pendik Belediyesi geçtiğimiz yıllarda sürdürdüğü üniversitelilere destek kampanyasını bu yılda sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklamayı Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, gerçekleştirdi..

ÜNİVERSİTİYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERE 5.000TL DESTEK!

Pendik Belediyesi, eğitimin ve gençlerin yanında olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bu bağlamda üniversiteye kayıt işlemlerini tamamlayan tüm öğrencilere 5.000TL'lik bir destek sunacağını duyurdu.

"BAŞVURU FORMUNU DOLDURMAK YETERLİ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Pendik Belediyesi olarak, Pendik'te oturan ve ilkkez üniversiteye kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize ekonomik destek veriyoruz. Okulunuza kaydınızı yaptırıp belediyemizin web sitesi pendik.bel.tr adresindeki "Yeni Üniversiteli Destek" başvuru formunu doldurmanız yeterli. Başvuru incelemesini takiben, 5.000 TL tutarındaki desteğimiz hesabınızda olacak. Güle güle harcayın. Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Sizin sevinciniz Pendik’in sevinci, hepimizin sevinci. Hayırlı olsun” " ifadelerinde bulundu.

İKİ ÖNEMLİ ŞARTI VAR

Geçtiğimiz yıllarda da düzenlenen bu destek kampanyası öğrencilerin ailesi ile birlikte ikametgah adresinin son 3 ayda Pendik'te ve ilk kez devlet veya vakıf üniversitesi fark etmeksizin örgün eğitimde bir üniversiteye kaydının tamamlanmış olması isteniyor. Açık öğretim, uzaktan öğretim , dikey ve yatay geçiş yapan öğrencilerin ise başvuruları kabul edilmiyor.

Daha detaylı bilgi için Belediyenin sayfasında yer alan bilgileri paylaşıyoruz:

2023 ÜNİVERSİTE SOSYAL DESTEK YARDIMI BAŞVURU KOŞULLARI

1. Öğrencinin son 3 ayda Pendik ilçesinde oturuyor olması

2. Velisinin Pendik ilçesinde ikamet etmesi

3. İlk defa 2023 yılında Türkiye sınırları içerisinde, devlet, vakıf veya özel bir üniversiteye yerleşmesi ve kayıt olması

4. Açık öğretim, uzaktan öğretim , dikey ve yatay geçiş yapan öğrencilerin başvuruları alınmayacaktır.

5. Başvuru esnasında sisteme;

* ÖSYM yerleştirme sonuç belgesi( www.osym.gov.tr )

* Öğrenci belgesi (E-devlet ve okuldan verilen)

* Tarihçeli yerleşim yeri belgesi (E-devlet) yüklenmesi gerekmektedir.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

VİDEOYA YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Benzer Videolar