Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi için olay sözler: "Depremciler daha çok beklersiniz, geldiğini göremeyeceksiniz"

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul'da beklenen olası deprem hakkında dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi için olay sözler: "Depremciler daha çok beklersiniz, geldiğini göremeyeceksiniz"

Marmara Bölgesi'nde olması beklenen büyük depreme ilişkin olarak birçok uzman tahminde bulundu. Özellikle depremin 7 ve üzerinde olacağı tahmin edilirken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi için olay sözler: Depremciler daha çok beklersiniz, geldiğini göremeyeceksiniz

"GELDİĞİNİ GÖREMEYECEKSİNİZ"

Ahmet Ercan, İstanbul depremi hakkında tahmin yapan isimlere seslenerek şu ifadeleri kullandı:

"Depremciler! İstanbul Depremini daha çok beklersiniz. Şaşırmayın! Ancak ömrünüz yetmez. 'Her an büyük deprem olabilir' diye diye, 24 yıl toplumu korku ortamında yaşatıp, tin(ruh) durumunu bozdunuz….Her an bir türlü gelmedi….Geldiğini de göremeyeceksiniz..."

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi için olay sözler: Depremciler daha çok beklersiniz, geldiğini göremeyeceksinizProf. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi için olay sözler: Depremciler daha çok beklersiniz, geldiğini göremeyeceksiniz

İlgili Haberler
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN