Tekaütlük ne demek, TDK'ya göre Tekaütlük kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Tekaütlük karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Tekaütlük ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Tekaütlük kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Tekaütlük ne demek, TDK'ya göre Tekaütlük kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Tekaütlük ne demek? Tekaütlük TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi tekaütlük kelimesi. Peki tekaütlük ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre tekaütlük nedir, tekaütlük kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

TEKAÜTLÜK NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Tekaütlük kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre tekaütlük kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Emeklilik

TEKAÜTLÜK CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Tekaütlük, hayatta düğünler, doğumlar, ölümler cinsinden ehemmiyetli bir gündür.

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡