Tirhos ne demek, TDK'ya göre Tirhos kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Çok zengin bir dil olan Türkçe'mizde anlamını bilmediğimiz bir çok kelime bulunmaktadır. Tirhos az da olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Tirhos ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Tirhos kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Tirhos ne demek, TDK'ya göre Tirhos kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Tirhos ne demek? Tirhos TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi tirhos kelimesi. Peki tirhos ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre tirhos nedir, tirhos kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

TİRHOS NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Tirhos kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Tirhos kelimesi kökenlidir.

TDK'ya göre tirhos kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Taze sardalya balığı

TİRHOS KELİMESİNİ İÇEREN BİRLEŞİK KELİMELER

- tirhos vohozu

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡