Viziyer ne demek, TDK'ya göre Viziyer kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Viziyer sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Viziyer ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Viziyer kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Viziyer ne demek, TDK'ya göre Viziyer kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sohbet esnasında konuştuğumuz kişiler bizim kelime dağarcığımızda bulunmayan kelimeler kullanabilmektedir. Viziyer ne demek? Viziyer TDK'ye göre sözlük anlamı ne demektir? Detayları sizin için inceledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi viziyer kelimesi. Peki viziyer ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre viziyer nedir, viziyer kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Viziyer kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Viziyer kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

VİZİYER NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Viziyer kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Viziyer kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre viziyer kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kasket siperi

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡