İlyas Salman haddini aştı! İsrailli arkadaşımın önünde eğilirim ama!

İlyas Salman katıldığı bir organizasyonda skandal ifadeler kullandı. Ben "İsrailli arkadaşımın önünde eğilirim ama Ömer'in önünde eğilmem, Osman'ın önünde eğilmem" diyen Salman'a, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor.

MELİH GÖKÇEK TEPKİ GÖSTERDİ!

Melih Gökçek, İlyas Salman'ın konuşmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "İLYAS SEN İSRAİL'E TAŞINSANA...MEZARIN İSRAİLDE OLURSA MEZARINA GELEN ÇOK OLUR..." ifadeleriyle tepki gösterdi.

ATEİSTİN TEKİYİM

Geçmiş yıllarda ateist olduğunu açıklayan İlyas Salman, "Cennete ve cehenneme inanmıyorum. Ben ateistin tekiyim. Kendi yarattığım şeye tapacak kadar aptal değilim" demişti. Bir başka televizyon programında ise "Başıma ne alevi dedesi, ne sünni hocası, ne haham ne de papaz gelecek. Gelmesin. Arkadaşlarım ve yoldaşlarım toplanacaklar ve beni türkülerle, şarkılarla uğurlayacaklar. Beni yıkamayacaklar, dünyadaki kirimle gideceğim. Hangi elbiseyle öldüysem, o elbiseyle gömüleceğim." ifadelerini kullanmıştı.

TÜRK MİLLETİNE HAKARET ETMİŞTİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ona oy veren Türk halkına hakaret eden oyuncu İlyas Salman hakkında iki seneye kadar hapis cezası talebiyle dava açılmıştı. İlyas Salman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünyanın en büyük ödülünü dahi verse gidip o ödülü almayacağını öne sürmüştü. Salman, "Çünkü ödülü bu akılsız halkın verdiği oylarla aldı" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yüzde 52 oyla iktidara getiren milli iradeyi küçümsemişti.

VİDEOYA YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Benzer Videolar