İYİ Partili Ümit Dikbayır'dan Akşener ve ailesini zora sokacak açıklama: 'Akşener'in oğlu kendi ekibine 7-8 poşetle 200 er bin TL dağıttı'

Seçimler sonrası İYİ Partide ağır suçlama ve açıklamalarla daha da alevlenerek iç kavga devam ediyor. Genel Başkan Meral Akşener ve ailesinin hesaplarını inceletmesi ile suçlanan Ümit Dikbayır'dan Meral Akşener ve ailesini zora sokacak açıklamalar gelerek, Akşener'in oğlu Fatih Akşener seçim sonrası kendi yandaşlarına 7-8 poşet ile kişi başı 200'er bin TL para dağıttığını iddia etti.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Erdoğan Aktaş ve Eşit Ağırlık programının konuğu oldu. İYİ Parti'de son dönemde yaşananlara ilişkin açıklamada bulunan Dikbayır, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in oğlu Fatih Akşener'in seçim sürecinde partinin kampanyasının başında olduğunu söyledi.

“AKŞENER’İN OĞLU 7-8 POŞETLE 200’ER BİN TL PARA DAĞITTI

Dikbayır "Bizim partimizin seçim kampanyasını her anlamda Fatih Akşener yönetti. Nedenini bilmiyorum. Böyle bir şey olur mu? Biz bu ülkenin refahı için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu parti kimsenin oyun alanı değil. Seçime gidiyoruz, seçim kampanyamızı genel başkanın elektrik mühendisi oğlu yönetiyor. İtiraz ettiğimiz ödemelerle alakalı. Ben bunu da yeni duydum. Seçim bitti, Fatih Akşener bana “kampanya ekibine para vermem lazım” dedi. Ben de “biz bütün çalışanlara birer maaş verelim, genel başkandan bunun onayını alırım, onlar daha fazla çalıştı, onlara iki maaş veririz, paramız var” dedim. Elden para vermenin doğru olmayacağını söyledim. Ben elden para verme yöntemini uygulamadım. Benden sonra elinde 7-8 tane İYİ Parti poşetiyle her birinin içinde 200 bin TL var, kendi ekibine para dağıtmış. Ben bunu anlamış değilim." ifadelerine yer verdi.

VİDEOYA YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Benzer Videolar