Rüyada Arkadaşını Hırsızlık Yaparken Görmek

Gerçek hayatta bu kimsenin yaptığı bir hatayı, ayıbı görmek, kusurunu örtmeye çalışmak, arkadaşını uyarmak ve doğru yola girmesi için destek olmak demektir.

Rüyada Arkadaşını Hırsızlık Yaparken Görmek

Rüyada Arkadaşına Vurmak / Arkadaşına vurmak, o kimseye manevi ve maddi anlamda güç vermek, destek çıkmak, hayatını kolaylaştırması ve zorluklardan sıyrılması için yardımcı olmak anlamına gelir.

Rüyada Arkadaşını Bıçaklamak

Rüya sahibinin gördüğü arkadaşıyla gerçek hayatta kavga edeceğine, üçüncü bir şahıs yüzünden aralarının açılacağını tabir eder. Küskünlüklerin, kalp kırıklıklarının, görülen kişiyle araya mesafe koymanın ve acı sözler söylemenin delaletidir.

Rüyada Arkadaşını Tokatlamak

Kişiye finansal açıdan sürekli yük bindiren, para konusunda çıkarcı davranan bir arkadaşın varlığına yorumlanır ve bu kimsenin iyi görünse de, kişinin arkasından iş çevirdiğinin ifadesidir.

Rüyada Arkadaşını Aramak

Sıkıntı veren, kişinin karar vermesini zorlaştıran bir mesele hakkında yakınlık duyulan biriyle konuşmak ve bu kimsenin önerilerine göre hareket etmek anlamındadır.

Rüyada Arkadaşını Kel Görmek

Görülen kişinin parasızlık çektiğine ve maddi durumundaki güçlüklerin sağlığını da olumsuz anlamda etkilediğine yorumlanır.

Rüyada Arkadaşını Kapalı Görmek

Bayan arkadaşını türban takmış, kapanmış şekilde görmek o kimse için nur kapılarının açıldığına, amel defterine pek çok sevap yazdıracağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada Arkadaşını Sarhoş Görmek

Sınırsız israf içinde olan, sadece zevklerinin peşinde koşan ve tüm sahip olduklarını keyif için kullanan arkadaşın kendini kaybettiğine, çevresinde doğruları söyleyen kimse olmadığı için bu hayata devam edeceğine tabir edilir.

Rüyada Arkadaşını Yaralı Görmek

Kan görülen bir yaralanma ise, o kişinin sevineceği bir haberle gününün güzelleşeceğini, kan görülmeyen bir yaralanma ise, eskiden kalan bir derdin hala gündemde olacağını ve kişiyi kedere sokacağını alamet eder.

Rüyada Arkadaşını Yıkamak

Rüya sahibinin arkadaşını İslami kurallar konusunda bilgilendireceğini, ona güzel amellerde bulunması, sevap işlemesi, hayatındaki kötülükleri terk etmesi ve nefsine hakim olması konusunda destek vereceğini işaret eder.

0
0
1
1
1
1
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡