Rüyada Ayna Çatlaması tabiri

Rüya sahibinin, ailesinin birlik ve beraberliğini ve huzurunu kıskanan kişiler olduğuna, bu kişilerin yakın bir zaman içinde bazı ayak oyunları yapacaklarına yorulur.

Rüyada Ayna Çatlaması tabiri

Rüya sahibinin, ailesinin birlik ve beraberliğini ve huzurunu kıskanan kişiler olduğuna, bu kişilerin yakın bir zaman içinde bazı ayak oyunları yapacaklarına,bu yüzden kardeşlerin, ana babanın ya da eşlerin birbirine düşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına rivayet edilir. Rüyada ayna çatlamasına sebep olan birini görmek, bu kişiden ya da bu kişiye yakın birisinden bazı kötü muameleler görüleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine ve sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorumlanır.

Rüyada Ayna Ve Tarak Görmek

Rüyayı gören kişinin, keyfine düşkün bir kişi olduğuna, sevdiği kişi ile birbirlerine çok bağlı olduklarına, ana babasının desteğini alacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına alamettir. Rüyada ayna ve tarak almak, kişinin, dış görünüşüne çok önem verdiğine, bu sayede hem iş konusunda hem sosyal hayat içerisinde çok dikkat çektiğine, iş bulmakta herhangi bir sıkıntı yaşamadığına, büyük başarılar kazanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işarettir.

Rüyada Ayna Karşısında Namaz Kılmak

Kendisinden yararlanmak isteyen bir kişiye haddini bildiren rüya sahibinin, iş ya da aile hayatında sorun yaşayan ve uzun zamandan beri işsiz olan bir kişiye büyük bir destek vereceğine, bu kişiden bol bol hayır duası alacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına ve ferahlığa çıkacağına tabir edilir. Rüyada ayna karşısında dua etmek, büyük çabalarla kurulan işte meydana gelen problemlerin düzelmesi ve yaşanan krizin bir an önce bitmesi için dua edileceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına ve çok güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

137
2
3
3
2
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡