Rüyada Felç Olmak | Rüyada Felç Görmek ne demek?

Rüyada felç olmak, internette sıklıkla aratılan rüya tabirlerinden biridir. Rüyada felç görmenin ne anlama geldiği insanlar tarafından çokça merak ediliyor. Peki, Rüyada Felç Olmak | Rüyada Felç Görmek ne demek? İşte, detaylar...

Rüyada Felç Olmak | Rüyada Felç Görmek ne demek?

Rüyada felç olmak, heyecanın, telaşın ve gündemin hızlanacağına, hayatın temposunun yükseleceğine delalet eder. Zannedildiği gibi kötü değil, güzel bir rüyadır, rüya sahibi için yorgunluğun artacağı ama mutluluğun eksilmeyeceği ile yorumlanır.

Rüyada Felç Olduğunu Görmek

Rüyada felç olduğunu gören kişinin hayatında yeni ve güzel değişiklikler olacak demektir. Rüya sahibi hızlı ve eğlenceli günler geçirecek, çalışmasının ve emeğinin karşılığını övgü dolu sözler duyarak ve hak ettiği kazanca ulaşarak alacaktır.

Rüyada Felçli Birini Görmek

Rüyada felçli birini görmek, o kişi üzerinden yorumlanır. Rüya sahibi, rüyasında felçli olduğunu gördüğü kişinin büyük bir işte başarı gösterdiğini ve hayatında mutluluk verici gelişmeler yaşandığını öğrenecek ve o kişi adına çok mutlu olacaktır diye değerlendirilir.

Rüyada Felç Olmak | Rüyada Felç Görmek ne demek?

Rüyada Yüz Felci Geçirmek

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek hayırlıdır, rüya sahibinin şahsıyla ilgili kötü sözlerden, eleştirilerden ve haksızlığa uğramaktan korunacağı ve bunların dışında kalacağı anlamına gelir. Kişi, dedikoducu kimselerin hedefinde olmayacak ve neşesinin kaçmasına neden olacak şeyler işitmeyecektir.

Rüyada Kolun Felç Olması

Rüyasında kolunun ve iki elinin de felç olduğunu gören kişi maddi anlamda güç kaybedecek ve eli dönmez olacaktır denir. Rüya sahibi geçim sıkıntısına düşecek ve bu nedenle de gözü kendisinden başkasını görmeyecektir. Ekmek kavgasına düşecek, bir süre çevresindekilere hayrı olmayacaktır.

Rüyada Bacakların Felç Olması

Rüyada bacakların felç olması hayra alamet olarak kabul edilmez ve uğursuzluk olarak yorumlanır. Kişinin kısmetinin ve şansının kapanacağına, bir süre zorluk çekeceğine tabir edilir.

Rüyada Felç Olmak | Rüyada Felç Görmek ne demek?

Rüyada Felç Görmek 

Rüyada felç görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında başına gelen kötü olayların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine…

Rüyada felç görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında başına gelen kötü olayların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Felç Olmak

Rüya sahibinin, işlerinde ve çalışmalarında daha yenilikçi davrandığına ancak düşünce tarzı olarak hala geleneklerine bağlı bir kişi olduğuna, eline geçen fırsatları çok büyük bir başarı ile değerlendireceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada Felç Olmak | Rüyada Felç Görmek ne demek?​​​​​​​

Rüyada Felç Geçirmek

Rüyayı gören kişinin, yakasını aksiliklerden bir türlü kurtaramayacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, hiç beklemediği bir anda büyük bir aksilikle karşılaşacağına ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Felç Olan Birini Görmek

Rüya sahibinin, kendisini sakınmaya çalıştığı bazı konularda çok kötü olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sevdiği çalışmalar ile kendi işini kurmaya çalışacağına, bu sayede büyük bir işe kavuşacağına, kendisini çok büyük bir projede bulacağına ve kazancını hiç beklemediği kadar arttıracağına tabir edilir.

Rüyada Felç Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin, işlerinin çok yoğun olduğu bir dönemde verdiği bir karar yüzünden sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına ve bu sayede kazancını arttırıp zengin olacağına yorumlanır.

3
0
2
5
4
3
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡