Rüyada Kumar Oynamak / Rüyada Kumarhane Görmek Tabiri

Rüyada kumar oynamak, hayırlara alamet değildir, huzursuzluk ve problem anlamına gelir. Rüya sahibinin çekeceği zahmete ve çileye işaret eder. İşlerinin bozulacağı, hayatının karışacağı ve tüm plan projelerinin aksayacağı şeklinde tabir edilir.

Rüyada Kumar Oynamak / Rüyada Kumarhane Görmek Tabiri

Rüya sahibinin ayağına yorganına göre uzatmayışı nedeniyle elinin darlığa düşeceğine ve geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder. Rüyada kumar oynamak, rüya sahibinin başının ağrıması, moralinin bozulması ve yüzünün solması anlamına gelir.

Rüyada Kumar Oynadığını Görmek

Rüyasında kumar oynadığını gören kişi Allah yolunda makbul olmayacak bir takım işlere karışacak demektir. Rüya sahibiaykırı bir iş yaparak tüm dikkatleri üzerine toplayacak ve toplumda dışlanan bir kişi haline gelecektir. Çünkü yapacağı iş, gelenek ve göreneklere aykırı bir iş olacaktır.

Rüyada Kumar Oynamak / Rüyada Kumarhane Görmek Tabiri

Rüyada Kumar Oynamak ve Kazanmak

Rüyada kumar oynamak ve kazandığını görmek, gerçek anlamda da zafer elde etmeye tabir edilir. Kişinin işlerinden yana başarılı olacağına ve tüm rakiplerine karşı büyük bir üstünlük kazanarak onları gerisinde bırakacağına delalet eder.

Rüyada Kumar Oynamak ve Kaybetmek

Rüyada kumar oynamak ve kaybetmek de zarara uğramaya delalet eder. Rüya sahibinin maddi anlamda güç kaybetmesine bu sebeple de sıkıntı, zorluk ve darlık yaşayacağına tabir edilir. Kişinin işlerine gereken özveriyi göstermemesi nedeniyle iş kaybına uğrayacağı anlamına gelir.

Rüyada Zar Görmek

Rüyada zar görmek, rüya sahibinin keyfini kaçıracak bir takım kişilerin peyda olacağı anlamına gelir. Bu kişiler rüya sahibinin işlerine engel olup, kendisini zarara uğratmayı planlayan kötü niyetli kimselerdir ve kişi bu kimselerle mücadele etmek zorunda kalacağı için, işlerini yapamayacak demektir.

Rüyada Oyun Kâğıdı Görmek

Rüyada oyun kâğıdı görmek hem iyi hem de kötüdür. Bazı durumlarda şans bazı durumlarda da şansızlık olarak değerlendirilir.

Rüyada Kumar Oynamak / Rüyada Kumarhane Görmek Tabiri

Rüyada Kumarhane Görmek

Rüyada kumarhane görmek, tehlikeye yakın durmaya, bundan çekinmemeye, kafaya konan hedefi gerçekleştirmek için cesur olmaya,  hiçbir fedakârlıktan ve özveriden de kaçınmamaya tabir edilir.

Bir diğer yandan da dişli, güçlü, kararlı, ekonomik olarak rekabet edilmesi zor rakiplere ve haris, hileli, işgüzar, kötü niyetli, sivri dilli, kem gözlü, fesat ve ikiyüzlü düşmanların varlığına alamet eder.

Rüyada Kumarhanede Para Kazanmak

İyi değildir, emeklere yazık edecek, hak edilmiş, alın teri akıtılarak alınmış mala ve kazanca göz dikecek, kişiyi muhtaç duruma getirmek için plan ve proje yapacak ve gizli gizli bunun için çalışacak bazı insanlara işaret eder ve bu kimselere dikkat etmenin, onlara karşı temkinli olmanın gerekliliğine dikkat çeker.

Rüyada Kumarhanede Çalışmak

Çalışmaların, hayallerin ve beklentilerin karşılığını görememeye, zamanın ve nefesin boşa tüketilmiş olmasına, zarar etmeye, yorulmakla, nefes harcamakla kalmaya ve hayal kırıklığı yaşamaktan öteye gidememeye işaret eder.

Rüyada Kumar Oynamak / Rüyada Kumarhane Görmek Tabiri

Rüyada Kumarhanede Olmak

Yanlış kimselerle iş ortaklığı etmeye ve el sıkışmaya daha sonra da deyim yerindeyse iyi niyetinin kurbanı olmaya, bundan acı tecrübeler edinmeye ve bir dahaki sefere herkesle iş yapılamayacağının bilincinde olarak hareket etmeye rivayet edilir.

Rüyada Kumarhane İşletmek

Yatırımların boşa gideceğine, bu iş için harcanan sermayenin tabiri caizse hiç olacağına, bunun da maddi gücün azalmasına, ekonominin bozulmasına, harcama ve alım kolaylığının kalmamasına delalet eder.

Rüyada Kumarhaneye Gitmek

Dost sanılan kimselerden büyük düşmanlıklar görmeye, hem hayal kırıklığı yaşamaya, hem şaşkın ve üzgün olmaya yorulur. Verilen değerin ve yapılan fedakârlığın karşılığında büyük vefasızlık görmek, hakarete uğramak, hak edilmemiş muameleye maruz kalmak anlamına gelir. Bu durumun kişiyi kahredeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡