Rüyada Abdest Bozmak

Abdest Bozmak Beladan, sıkıntıdan, kederden kurtulmaya delalet eder. Bir kimse, rüyasında küçük abdest bozduğunu görse, bu rüya onun sıkıntılardan üzüntü ve kederlerden kurtulacağına işaretle tabir olunur.

Rüyada Abdest Bozmak

Rüyada küçük abdest yaptığını görmek, üzüntülerin gideceğine alamettir.  Zengin ise malının zekatını verir.  Bir kimse rüyada kendisinden kuru bir şey çıkmakla abdestinin bozulduğunu görse, sıhhat ve afiyeti için malını harcayacağına delalet eder.  Kişinin rüyada abdest yaptığı yeri bilmemesi, malını boş yere harcamakla tabir olunur.  Yine bir yere abdest edip üzerini toprakla örttüğünü görmek, bir malı bir yere gizlemeye delalet eder.

KÜÇÜK ABDEST BOZMAK

Bir kimse, rüyasında küçük abdest bozduğunu görse, bu rüya onun sıkıntılardan üzüntü ve kederlerden kurtulacağına işaretle tabir olunur. Rüyada küçük abdest bozmak, yoksul için zenginliğe; esir için azad olmaya; yolcu için memleketine dönmeye işaret eder.  Rüyada küçük abdest bozmak, üzüntüsünün gitmesine; mal sahibi ise malının zekatını vermesine de işaret eder.  

BÜYÜK ABDEST BOZMAK

Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek, malın elden gitmesine delalet eder. Rüyada bir tuvalet ve abdesthane gibi bir yerde büyük abdestini bozduğunu görmek, infaka işarettir.  Yine rüyada büyük abdest bozduğunu görmek, gam ve kederden kurtulmaya işarettir. Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek, malı varsa zekatını vereceğine de işarettir. Rüyada kuru necaset çıkardığını görmek, afiyeti için bir kısım malını harcayacağına delalet eder.  Rüyasında büyük abdest bozduğunu görmek, borçtan ve hasta ise, hastalıktan kurtulacağına işarettir.

ruyada-abdest-bozmak.jpg

ABDESTİN SULU ÇIKMASI

Rüyada abdestini sulu çıkardığını görmek, bütün malın telef olacağına işarettir. Rüyada necaset veya gübre üzerine oturduğunu görmek, akrabadan yahut mirastan ele geçecek haram mala delalet eder.

UYGUN BİR YERDE YADA TUVALLETTE İHTİYAÇ GİDERMEK

Rüyada uygun bir yere yahut tuvalete bevletmek , sıkıntıdan kurtulmaya işaret eder. Rüyada insanların görebileceği herhangi bir yere bevletmek, kişiyi sıkıntıya sokacak bir şey yapmaya işaret eder. Rüyada sidiğin bir kısmını işeyip bir kısmını tutmak, mevcut sıkıntının gitmesiyle birlikte malının bir kısmını kaybetmeye işaret eder.

abdest-bozmak.jpg

BİLİNMEYEN YERDE ABDEST BOZMAK

Bilinmeyen bir yerde küçük abdest bozmak, meçhul bir kadınla evlenmeye delalet eder.  Rüyada sidiği sıkışıp da su dökecek yer bulamamak, bir şey gizlemek istediği halde uygun bir yer bulamamaya yorumlanır. Rüyada bevlini kolaylıkla yaptığını görmek, rızkın kolay teminine işarettir.  Rüyada zorlanarak işediğini görmek, geçim hususunda zorluklarla karşılaşmaya yorumlanır.

RÜYADA GÖMLEĞE BEVLETMEK

Rüyada gömleğine bevlettiğini görmek, evli için çocuğa; bekar için evlenmeye işaret eder.  Rüyada leğen, testi, şişe ve benzeri kaplar içine yahut bir kuyuya işemek, bir kadınla , nikahlanmaya yorumlanır. Rüyada büyük abdest ihtiyacını gidermek, mal ile yorulur.  

TUVALETTE BÜYÜK ABDEST BOZMAK

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak, malını sarf etmeye yorulur. Herhangi bir kap yahut elbise üzerine büyük abdest bozmak, kadın yüzünden sıkıntıya düşmeye işarettir.  

DERE KENARI VADİDE ABDEST BOZMAK

Rüyada dere kenarı yahut vadide büyük abdest bozmak, haksız yere töhmet altında tutulmaya işarettir. Rüyada bir yere necaset yapıp üzerini toprakla örtmek, malını defnetmeye işarettir.  

YATAĞA BÜYÜK ABDEST YAPMAK

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak, uzun sürecek bir hastalığa yakalanmaya delalet eder.

RÜYADA TUVALETİN GELMESİ

Rüyada tuvaleti gelen ve çok sıkıştığı halde tuvaletini yapmaya uygun bir yer bulamayan kişinin, saklamak istediği bir şey olduğunu ama bir türlü onu saklamaya uygun olan bir yer bulamadığını işaret eder.

RÜYADA TUVALETTE ABDEST BOZMAK

Rüyada tuvalette abdest bozmak iyi değildir, kişinin tüm mal varlığını ve parasını gereksiz yere carcur ederek kaybedeceği anlamına gelir.

Abdest insanı maddi ve manevi kirlerden temizler. Bu nedenle böyle bir rüya gören kişi gerçek hayatında kötülüklerden, şerli insanlardan ve onların fitnelerinden ayrılır. Gönlünü temizleyerek kendisini tamamen doğru yola iletir. Rüyada yarım abdest almak, sevapların yanında günah da işlemeye veya bazı isteklerinize ulaşamayacağınıza yorumlanırken; tam ve güzel bir abdest aldığını gören kimse, her anlamda mutlu ve huzurlu bir hayat yaşar. Bu rüya maddi manevi sorunlara çözüm bulmaya ve her türlü sıkıntıdan kurtulmaya işarettir.

RÜYADA ABDEST ALIP NAMAZ KILMAK

Rüyada abdest alıp namaz kılan kişi, güzel ahlaklı ve karakteri sağlam bir kimsedir. Bu rüya Allah katında güzel bir yere sahip olduğunuzu ve güzel karakterinizle herkesin ilgi ve teveccühünü kazandığınızı gösterir. Rüyada Allah rızası için abdest alan ve bu aldığı abdestle ibadet eden kişinin hem dünyası hem de ahireti aydınlık olur. Aynı zamanda böyle bir rüya parlak bir geleceğe, sıkıntılardan kurtulmaya her anlamda güzel bir hayata yorumlanmaktadır.

 RÜYADA ABDESTSİZ NAMAZ KILMAK

Rüyada abdestsiz namaz kılmak sapıklığa düşmeye, yanlış yollarda ilerlemeye ve kendisine faydası olmayan fitneci insanlarla birlikte olup onlarla beraber yanlış işlerde bulunmaya işaret eder. Rüyasında abdest almadan yapılmaması gereken bir şeyi yapan kimse, dünyada umduğunu bulamaz ve isteklerine kavuşamaz. Bazen de bu rüya herhangi bir belaya maruz kalma anlamındadır.

RÜYADA ABDEST ALDIĞINI GÖRMENİN  TABİRİ

Rüyada abdest alan kimse, dine yönelen, güzel ahlaklı ve maneviyatı yüksek bir kişidir. Bu rüya dünya hayatında kendinizi ibadete ve ahirete adadığınızı ve ibadet etmekten zevk alarak, kalbinizi her türlü

Rüyada Abdest Almak

Rüyada abdest almak güzel ahlaklı olmaya, iyi niyetli ve hayır yapmayı seven kişilere, hidayete ermeye, hak yolunu bulmaya, kudretli ve yüce gönüllü olmaya delalet eder.

Rüyada abdest almak her zaman hayırlı ve güzel olana işaret eder. Rüya sahibinin mutluluk verici haberler alması ya da böyle olaylar yaşaması, sorunlara çözüm, dertlere şifa bulması anlamına gelirken zor durumda olan kişiler olduğu şeklinde de yorumlanır. Bu rüya hak yolunu ve dini terk etmiş kimselerin hak yolunu yeniden bulacaklarına ve sonsuz bir gönül rahatlığına kavuşarak, tövbekâr olacaklarına yorulur. Rüyasında abdestini tam aldığını gören kişi her türlü sıkıntıdan kurtulacak demektir.

Rüyada Abdest Almak ve Namaz Kılmak

Bir kişi rüyasında abdest alıp bir de namaz kıldığını görürse bu kişi her türlü emeline kavuşur ve mutlulukların en büyüğünü yaşamaya nail olur.

Rüyada Gusül Abdesti Almak

Rüyada gusül abdesti alan kişi gereksiz yere savurduğu kazancını ya da boş işlere feda ettiği mal varlığını yeniden kazanacak demektir.

Rüyada Abdest Alamamak

Rüyada abdest alamamak müşkül olmak anlamına gelir. Bir kişi rüyasında abdest almak istediği halde bunu başaramazsa hayal kırıklığı ve üzüntü yaşayacak, sağlık sorunları ile karşılaşacak, maddi ve manevi olarak kayıplar yaşayarak üzülecek demektir.

Rüyada Camide Abdest Almak

Rüyada camide abdest almak, rüya sahibinin olmasını istediği hayallerin gerçekleşmesi durumunda malından ya da parasından vereceği sadakaya delalet eder. Bazı rüya tabirleri camide abdest almayı kişinin yapmak istediği her şeyin gerçek olacağı, bunun içinde daha önceden Allah’a verdiği hayır sözünü gerçekleştireceği şeklinde yorumlar.

Rüyada Abdest Almak İçin Su Aramak

Rüyada abdest için su aramak, kişinin amaçlarına giden yollarda karşısına çıkacak olan Kaynak: Rüyada Abdest Almak 

Rüyada Abdest Bozmak ne demektir? Nasıl tabir edilir?

Rüyada abdest bozmak çok hayırlı ve makbuldür. Kişinin çektiği zahmetten, içinde bulunduğu sıkıntılı ve zor durumdan kurtulmasına işaret eder. Rüyasında küçük abdeste çıktığını görmek de sıkıntı ve dertlerden uzaklaşmaya esenliğe kavuşmaya işaret eder. Aynı zamanda kazancının ve rızkının sadakası olarak bir hayır işi yapamaya delalet eder.

Rüyasında küçük abdeste çıktığını görmek de sıkıntı ve dertlerden uzaklaşmaya esenliğe kavuşmaya işaret eder. Aynı zamanda kazancının ve rızkının sadakası olarak bir hayır işi yapamaya delalet eder. Rüyada abdestin yapıldığı yer net değilse ve görünmüyorsa bu bir sağlık sorunu nedeni ile ya da kendisini rahat ettirecek bir şey için varlığından harcayamaya işarettir. Eğer kişi bir yere küçük ya da büyük abdestini yaptıktan sonra, onu örttüğünü görürse bu gerçek hayatta da özel ya da şahsi bir malı bir yerlere saklamak anlamına gelir.

RÜYADA ABDESTHANE GÖRMEK

Rüyada abdesthanede ihtiyaç giderdiğini gören kişi, tutumlu kişidir. Malını ve parasını gereksiz yere harcamaz, tüm harcamalarını gerçekten ihtiyaç doğrultusunda yapar.

RÜYADA TUVALETİN GELMESİ

Rüyada tuvaleti gelen ve çok sıkıştığı halde tuvaletini yapmaya uygun bir yer bulamayan kişinin, saklamak istediği bir şey olduğunu ama bir türlü onu saklamaya uygun olan bir yer bulamadığını işaret eder.

RÜYADA TUVALETTE ABDEST BOZMAK

Rüyada tuvalette abdest bozmak iyi değildir, kişinin tüm mal varlığını ve parasını gereksiz yere çar çur ederek kaybedeceği anlamına gelir.

RÜYADA ABDEST ALMAK

Rüyada abdest almak, rüya sahibi için hayırlıdır. Rüya sahibinin iyiyle ve güzel olanla karşılaşarak, huzur bulacağına ve kişinin gereksinim duyduğu şeyi aile büyüklerinin yanında yapması anlamına gelir.

RÜYADA KÜÇÜK ABDEST BOZMAK

Rüyada küçük abdestin bozulduğunu görmek iyiliklere ve güzelliklere işaret eder. Rüyasında küçük abdest bozduğunu gören kişi, borçlarından, iç sıkıntılarından, dertlerinden ve içinde bulunduğu tüm zor koşullardan kurtularak, feraha ve esenliğe erecek ve huzur bulacak demektir.

Rüyada Abdest Görmek

Rüyada abdest görmek, iyilik, güzellik ve hayır ile karşılaşmaya, sıkıntılardan, zorluklardan ve borçlardan kurtulmaya, dertleri atlatmaya, hastalığı yenmeye ve borçları da ödemeyi başarmaya alamet eder.

Rüya sahibinin üzüntülerin verdiği ve hayatın omuzlarına yüklediği ağırlıktan kurtulacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, hayat bulacağına ve yaşam sevincine kavuşacağına rivayet edilir.

RÜYADA ABDEST ALMAK

Rüyada abdest almak, rüyayı gören kişinin işlerinin yoluna gireceğine ve sabit bir gelirinin olacağına işaret eder. Rüya sahibinin tehlikelerden, kazalardan ve belalardan uzak duracağına ve de Allah’ına yakınlaşacağına tabir edilir. Kişi manevi huzura kavuşacak ve yüzünde güller açacak demektir.

RÜYADA ABDEST ALIP NAMAZ KILMAK

Rüyada abdest alıp namaz kılmak, iç huzurun yakalanacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına ve kişinin edeceği tövbelerin de kabul olacağına işaret eder.

RÜYADA ABDESTSİZ NAMAZ KILMAK

Rüyada abdestsiz namaz kılmak, rüya sahibinin çalışmasına gerek kalmadan ve hiç de planda olmadan hazırdan ve bedavadan varlık sahibi olacağı anlamına gelir. Kişi, babadan ya da deden kendisine miras kalacak hisseyi alacak ve bu da kendisine ilaç olacaktır diye ifade edilir.

RÜYADA TEMİZ SU İLE ABDEST ALMAK

Rüyada temiz su ile abdest almak, kişinin en büyük arzusuna kavuşacağına ve muradının yerine geleceğine tabir edilir. İyi ve temiz duygularla çıkılan yolda zafer kazanılacağına yorulur.

RÜYADA ABDESTİN BOZULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada abdestin bozulduğunu görmek, aksiliklere, başarısızlıklara, mutsuzluklara ve sıkıntılara işaret eder. Bu durumun rüya sahibi için geçici bir süreç olacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet edilir.

RÜYADA GUSÜL ABDESTİ ALMAK

Rüyada gusül abdesti almak, kişinin maddi zararını yavaş yavaş karşılayacağı şeklinde tabir edilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Alacaklı olabilirsiniz! Tek tıkla e-devletten sosyal destek alabilirsiniz
Alacaklı olabilirsiniz! Tek tıkla e-devletten sosyal destek alabilirsiniz
İlaca para ödeyenler müjde! O ilaçlar için artık fark ödemeyeceksiniz
İlaca para ödeyenler müjde! O ilaçlar için artık fark ödemeyeceksiniz
Kabak çekirdeğinin faydaları doktorları bile hayrete düşürdü! Günde bir avuç kabak çekirdeğinin insan vücuduna saymakla bitmeyen faydaları
Kabak çekirdeğinin faydaları doktorları bile hayrete düşürdü! Günde bir avuç kabak çekirdeğinin insan vücuduna saymakla bitmeyen faydaları
5 Mayıs 2024 Pazar günlük burç yorumları nelerdir, Hangi burç sahiplerinin hayatında neler değişecek? Aşk, Para, Sağlık, Kariyer...
5 Mayıs 2024 Pazar günlük burç yorumları nelerdir, Hangi burç sahiplerinin hayatında neler değişecek? Aşk, Para, Sağlık, Kariyer...
Çok Okunanlar
5 Mayıs 2024 Pazar günlük burç yorumları nelerdir, Hangi burç sahiplerinin hayatında neler değişecek? Aşk, Para, Sağlık, Kariyer...
5 Mayıs 2024 Pazar günlük burç yorumları nelerdir, Hangi burç sahiplerinin hayatında neler değişecek? Aşk, Para, Sağlık, Kariyer...
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, yürekleri hoplatan üstsüz paylaşıma hayranlarından yorum yağmuru: ''Edep yahu''
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, yürekleri hoplatan üstsüz paylaşıma hayranlarından yorum yağmuru: ''Edep yahu''
Kabak çekirdeğinin faydaları doktorları bile hayrete düşürdü! Günde bir avuç kabak çekirdeğinin insan vücuduna saymakla bitmeyen faydaları
Kabak çekirdeğinin faydaları doktorları bile hayrete düşürdü! Günde bir avuç kabak çekirdeğinin insan vücuduna saymakla bitmeyen faydaları
İlaca para ödeyenler müjde! O ilaçlar için artık fark ödemeyeceksiniz
İlaca para ödeyenler müjde! O ilaçlar için artık fark ödemeyeceksiniz
Yorumlananlar
AK partinin oy kaybetmesinin en önemli sebebi ne?  Çok çarpıcı anket sonucu açıklandı!
AK partinin oy kaybetmesinin en önemli sebebi ne? Çok çarpıcı anket sonucu açıklandı!
Ekrem İmamoğlu CNN International'a verdiği röportajda ''Hamas terör örgütüdür'' dedi
Ekrem İmamoğlu CNN International'a verdiği röportajda ''Hamas terör örgütüdür'' dedi
Uzmanlardan Hakkari için korkutan deprem uyarısı! ''Yüksekova-Şemdinli fayının 7 şiddetinde deprem üretme olasılığı var''
Uzmanlardan Hakkari için korkutan deprem uyarısı! ''Yüksekova-Şemdinli fayının 7 şiddetinde deprem üretme olasılığı var''