Rüyada Allah İçin Ağlamak

Rüyasında Allah’ın sevgisinden veya korkusundan dolayı ağlayan kimse, dünya hayatında daima iyi bilinen hayırlı bir kişi olur. bu rüya oldukça hayırlıdır.

Rüyada Allah İçin Ağlamak

Kulluk anlamında derecenizin yükseleceğine, günahlardan sakınıp hidayete ereceğinize yorulmaktadır. Bu rüya aynı zamanda Allah’tan gelecek bir yardıma her anlamda mutluluğa ve sıkıntılardan uzaklaşamaya da işaret eder.

Rüyada Gözyaşı Olmadan Ağlamak

Rüyada ağladığını ama gözlerinden yaş akmadığını gören kimse bazı sıkıntılar çeker. Bu rüya sizin herhangi bir konuda zarar edeceğinize veya iyi olarak gördüğünüz bir havadisin aslında sizin için şer oluğu anlamına gelmektedir. Rüyada göz yaşı dökmeden ağlayan kimse kendi akrabalarından gelecek bir kötülük sonucunda üzülür ve sıkıntı yaşar.

Rüyada Sessizce Ağlamak

Rüyada sessizce ağlamak iyi ve güzel yorulan bir rüyadır. Herhangi bir sıkıntınız, derdiniz, üzüntünüz varsa bu rüya yakında tüm hepsinden kurtulup rahata ereceğinize ve bundan sonra rahat, güzel ve konforlu bir hayat süreceğinize işarettir. Bazı alimler içinse bu rüya, günahlardan pişmanlığa ve tövbeye, hataya düştükten sonra tekrar doğru yolu bulmaya yorulmaktadır.

Rüyada Saçı Başı Yolup Bağırarak Ağlamak

Bu rüya genellikle güzel yorulmaz. Sizin dünya hayatında toplumun içinde rezil olmanıza veya gerçekte de sıkıntıya düşmenize yorulur. Bazı tabirciler için bu rüya, gören kişinin sıkıntı yaşamasına, günah işlemesine, doğru yola eriştikten sonra sapkınlık yapmasına, hatalardan dönmeyip işlediği günahlara devam etmesine işarettir.

Rüyada Ağlarken Gözlerden Kan Akması

Rüyada ağlayıp gözyaşı yerine gözlerinden kan geldiğini gören kimse, günahlarına en kısa zaman içinde tövbe etmelidir. Bu rüya uyarıcı mahiyeti olan bir rüyadır. Kişinin yaptığı hatalardan dönmesi ve işlediği günahlardan tövbe edip aynı hataları bir daha tekrarlamaması gerektiğini hatırlatır. Bazen de bu rüya boş işlerle uğraşıp doğru yoldan ayrılmaktır.

Rüyada Ölen Biri İçin Ağlamak

Rüyasında ölen birisi için ağlayan kişi, o kimseden zarar görür. Bu rüya eğer öleni tanıyorsanız onun yüzünden zarar etmeye, onun çıkardığı fitne sonucunda toplum içinde küçük düşmeye işarettir. Bazen de bu rüya o kişinin günah işlemesine, dünya hayatında bazı kötü yollara girmesine yorulmaktadır. Rüyada ölen bir idareci için ağladığını görmek, o kişi bir vali, kaymakam gibi yüksek mertebede bir adamsa, ondan tüm halkın sıkıntı çekeceğine ve o idarecinin insanlara eziyet edeceğine delalet eder.

26
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡