Rüyada Bıçak Satın Almak

Rüyayı gören kişinin kafaya taktığı ve diş bilediği bir düşmanına ve onu düşündükçe canının sıkıldığına ve kaba bir tabirle tepesinin attığına ve aklına kötü şeyler gelmesine rağmen kendisine hâkim olmayı ve de sinirini kontrol etmeyi başardığına delalett

Rüyada Bıçak Satın Almak

Rüyayı gören kişinin kafaya taktığı ve diş bilediği bir düşmanına ve onu düşündükçe canının sıkıldığına ve kaba bir tabirle tepesinin attığına ve aklına kötü şeyler gelmesine rağmen kendisine hâkim olmayı ve de sinirini kontrol etmeyi başardığına delalettir.

Rüyada Bıçak Çalmak

Kişinin alt etmeye ve kendisine karşı üstün gelip, öne geçmeye çalıştığı bir kimse ile ilgili olarak eline geçecek önemli bir veriye, belgeye ya da gerçeğe alamet eder. Karşı tarafı hamle yapma konusunda kısıtlayacak ve ona engel olacak bir duruma ya da gerçeğe vakıf olmak demektir. Aynı zamanda, işlerle ilgili olan bir sorunun yetersiz bir kaynakla çözülmeye çalışılacağına, ancak bir türlü başabaş getirilemeyeceğine ve bu yüzden yeni bir gelir kaynağı arayışı içine girileceğine yorumlanır.

Rüyada Bıçak Düşürmek

Pek hayra alamet etmez. Rüyayı gören kişinin bazı kimselere ve durumlara karşı çok savunmasız kalacağı anlama gelir. Kişi öyle bir pozisyonda kalacak ki adeta deyim yerindeyse dili bağlanacak ve aslında söylemesi gereken onca söz varken ağzından tek bir kelime bile çıkmayacak demektir.

Rüyada Bıçak Görmenin Yorumu

Bıçak, insan yaşamı için çok önemli ve vazgeçilmez aletlerden biridir. İlkel zamanlardan örnek vermek gerekirse ilk insanların hayatı alet yapmayı keşfettikten sonra çok daha kolay ve konforlu bir hale gelmiştir. Fakat amacı dışında kullanıldığı zaman da çok tehlikeli ve çok soğuk bir silahtır. Dolayısıyla bıçak bireyin psikolojisi üzerinde önemli bir yer edinmiştir.

Rüyada bir ekmeği, meyveyi ya da benzer birşeyi bıçakla kesmek çok sıradandır ve bıçak o durumda önemli bir obje olarak değerlendirilmez. Fakat durum bıçakla birini öldürmeye ya da yaralamaya gelince durum elbette farklılaşır. O zaman bireyin bir eylem hazırlığı içinde olduğu kanaatine varılması gerekir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡