Rüyada Biri Tarafından Dövülmek

Rüyasında birisi tarafından dövülen kimse eğer o kişiyi tanıyorsa ondan yardım görür. Bu rüya kısa sürede ortak yapacağınız bir işte başarı göstereceğinize ve istediğiniz makama yükseleceğinize işarettir.

Rüyada Biri Tarafından Dövülmek

Bazen de bu rüya yakın çevrenizden birisi ile yaşayacağınız küçük bir tartışmanın habercisidir.

Rüyada Çocuğunu Dövmek

Rüyada çocuğunu dövdüğünü görmek, eğer rüya sahibinin gerçekten bir çocuğu varsa ona çok güzel bir eğitim vereceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına işarettir. Bu rüya çocuğunuzun gelecekte size ve diğer aile fertlerine iyilik etmesine, anne babasına hayırlı bir evlat olup onunla gurur duymanıza da yorulabilmektedir.

Rüyada Eşini Dövmek

Böyle bir rüya gören kimse eğer evli ise eşi ile arasındaki bütün sorunları çözer ve huzurlu, mutlu bir aileye sahip olur. Bu rüya olumsuz bir anlam ifade etse de aslında içeriği olumludur. Bekar bir kimse içinse bu rüya ruhen çok iyi anlaşacağı ve mutlu olacağı bir kimse ile tanışmasına ve onunla evlenmesine yorulabilmektedir.

Rüyada Düşmanını Dövmek

Rüyada düşmanını döven kişi gerçek hayatta ona galip gelir. Bu rüya size düşmanlık eden ve arkanızdan iş çeviren bir kimse ile karşılaşıp onun tüm oyunlarını tersine çevireceğinizin ve o düşmanınızı yenip huzur bulacağınızın göstergesidir.

Rüyada Eski Sevgiliyi Dövmek

Rüyasında eski sevgilisini döven kimse onunla tekrar karşılaşır veya ondan bir haber alır. Bu rüya eski sevgilinize benzer bir kimse ile yaşayacağınız aşk ilişkisine veya geçmişi yad etmeye, eski sevgilinizin evlenmesine veya onunla ilgili size ulaşacak bir havadise de yorulabilmektedir.

Rüyada Kardeşini Dövmek

Rüyasında kardeşini döven kişi kardeşi ile ortak bir işe girer veya onunla daha fazla vakit geçirir. Eğer bu rüyayı kardeşi ile arasında husumet olan bir kimse görse yeniden barışacaklarına ve eskisi gibi görüşmeye devam edeceklerine işarettir. Bazen de bu rüya kardeşinizin eline geçecek mala veya bir kimseden erişeceği menfaate yorumlanır.

132
6
131
2
3
132
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡