Rüyada Birini Tüfekle Öldürmek

Ses getiren, kişiyi gelecekte çok iyi yerlere taşıyan bir yatırımın habercisidir.

Rüyada Birini Tüfekle Öldürmek

Emek verilerek büyütülen bir işten ekmek kazanmak ve başta umutsuz olunsa da, zaman geçtikçe alınan karşılığın kişiyi manevi olarak da tatmin edeceğine vurgu yapar.

Rüyada Başına Vurarak Birini Öldürmek

Nankörlük edileceğini bildirir. Özellikle kişinin bu rüyayı bir uyarı olarak da ele alması gerekir. Kendisine emek harcayan, değer veren, her sıkıntısında yanında olan kişilere sırtını dönen rüya sahibinin iyiliğin karşılığını bu şekilde göstermesinin doğru olmadığını, daha sonra pişman olacağı davranışlardan olabildiğince uzak durması gerektiğini öğütler.

Rüyada Kendini Savunurken Birini Öldürmek

Bazı hastalık ve olumsuzlukları peş peşe yaşayan rüya sahibinin manevi olarak kendisini zayıf hissedeceğini, zaman zaman psikolojisinin bozulacağını ve hayatına dair alacağı önlemlerin yeterli olmayacağını bildirir.

Rüyada Hırsızlık Yapan Birini Öldürmek

Hakkı olanı almak, yalancı şahitliğe maruz kalarak hakkını aramak, yasalar karşısında zor duruma düşmek demektir. Sıkıntılı durumlara işaret eden rüya, kişinin niyetini ve duruşunu bozmadan hareket etmesinin sonucunda amacına ulaşacağını ve kötü niyet besleyenlerin hedeflerine ulaşmasını engelleyeceğini delalet eder.

Rüyada Bir Katili Öldürmek

Kendisine zamanında kötülük yapan birine iyilik yapmak demektir. Kin tutmayan ve her işini Allah rızası için yapmaya çalışan rüya sahibinin gösterdiği sevginin karşılıksız kalmayacağını, kötülük edenlerin kendisinden özür dileyeceklerini, düşmanların geri çekileceğini haber verir.

Rüyada Ok Atarak Birini Öldürmek

Eşten veya aile içinden duyulacak yaralayıcı sözlerin ifadesidir. Kişinin duygularını hedef alan bazı konuşmaların kalp kırıklığına neden olacağını, rüya sahibinin üzüntüsünü içine atıp, o kimseleri üzmemek için itidalli davranacağını da bildirir.

Rüyada Yüksekten Atarak Birini Öldürmek

Uzun yıllar çalışılan bir işte nihayet zirveye yerleşmek, bir zamanlar kişiye burun kıvıran insanlara hükmetmek, yönetici pozisyonunda olmak, haksızlıkların önüne geçecek değişiklikler yapmak demektir. Çalışma hayatındaki önemli değişikliklere ve kişiyi umutlandıran güzel haberlere alamet eder.

Rüyada Tanıdık Birini Öldürmek

Rüyada görülen kişiye yardım edileceği, o kimsenin bir yarasına merhem olunacağını veya bu kişiye maddi destek sağlanacağını bildirir.

Rüyada Birini Öldürüp Pişman Olmak

Kalbi kırılan birinden özür dilemek, istenmeden yapılan bir davranış yüzünden sevilen kimselerin tavır almasından dolayı üzüntü duymak demektir. Kişinin sinirine ve anlık öfkesine yenik düşerek bazı olumsuz sözler sarf edeceğine de tabir edilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡