Rüyada Çamur Görmek

Rüyada çamur görmek hastalık ve zillete düşmeye tabir olunur. Çamur rüyası bazı hallerde de ecelin yaklaştığına delalet eder, zira insan topraktan yaratılmıştır ve yine toprağa dönecektir.

Rüyada Çamur Görmek

Rüyasında çamur gören kişi hasta bir adamsa, ecel şerbetini içmesine fazla bir zaman kalmadığı rivayet edilir.

Bazı rüya tabircilerine göre rüyasında çamur gören bir kişinin öleceğinden korkmak gerekir. Çamur rüyası hemen her zaman sıkıntı ve üzüntüye, kötüye yorulan bir rüyadır. Hasta olmayan bir insan rüyasında çamura girdiğini veya çamurda yürüdüğünü görürse o insanın bir belaya maruz kalacağı, hapse düşebileceği veya çeşitli mihnetler yaşayacağı rivayet edilir.

Rüyada çamur görmek aynı zamanda bir uyarıdır; bazı yanlış işler içinde olduğunuza ve dikkatli olmanızı gerektiren olumsuz olayların yaşanabileceğine işaret eder. Rüyada görülen çamur balçık halindeyse sıkıntının daha da büyük olacağı rivayet edilir.

Bazı çağdaş ulemaya göre rüyada çamur görmek veya çamura düşmek; kişinin servet sahibi olacağının ya da saygısızca bir davranışa maruz kalacağının alametidir. Rüyada çamurun; akla gelebilecek her türlü sıkıntının simgesi olduğu ve kişinin aile hayatında da gergin ve sıkıntılı günler yaşanacağına işaret ettiği rivayet edilir.

Rüyada çamur görmek bir tabire göre de paranın ve zenginliğin simgesidir. Çamur rüyası, ekmeğini çamur yaparak  veya toprakla uğraşarak kazanan biri için hayırlı bir rüyadır. Bir kişi rüyasında çamura girdiğini ve üstüne başına çamur sürdüğünü görürse o kişinin hastalığa maruz kalacağı ve perişan bir duruma düşeceği rivayet edilir.  Bina için çamur yapmak rızık gelecek olmasına ve faydaya yorumlanır.

Rüyasında yerden çamur aldığını gören kişinin düşmanına yenik düşeceği, boyun eğeceği rivayet edilir. Kişinin rüyasında çamurun içinde bir şey bulması o kişinin eline piyango veya benzer bir kaynaktan para geçeceğine delalet eder. Rüyada yağmur suyundan veya su yolundan ötürü oluşmuş çamur görmek hayra yorulmaz.

Rüyasında çamur kullanarak bina yaptığını gören kişinin din ve iman yönünden güçlü bir kişilik olduğu rivayet edilir. Bir kimse rüyasında peygamberimizin mübarek kabrini çamurla sıvadığını görürse, bu rüya o kimsenin hacca gideceğine ve O’nu ziyaret sırasında brilikte haccedeceğine şeklinde yorumlanır.

Kişinin rüyasında kendi evini yaş çamur kullanarak sıvaması onun düzgün, yararlı, iyi bir adam olduğunun alametidir. Rüyada Kabe duvarını çamurla sıvadığını gören kişinin hac yolculuğu yapacağı rivayet edilir. Rüyada çamurla cami sıvamak bunu yapan kişinin İslamiyete hizmet ederek şeref ve sevap kazanacağına yorumlanır.

Rüyasında çamurları yıkayıp temizlediği gören kişinin bir süre sonra sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağı rivayet edilir. Rüyada çamur yapmak ise iyi ve faydalı bir iş yapılacağına işaret eder. Bazen çamur yapan bir kişiyi görmek üzüntü, sıkıntı ve kedere yorumlanır.

Rüyasında çamurdan kurtulduğunu, vücudunu ve giysilerini çamurdan temizlediğini gören kişinin dini bakımdan ona yazılı olan günahlardan veya dünya kederlerinden kurtulacağı rivayet edilir. Çamurdan kurtulamaması, bedenini ve elbiselerini temizleyememesi ise üzerine isabet eden çamurun miktarı kadar günah ve keder yaşayacağına yorumlanır.

Çamura basmak dünya işleriyle ilgili düşünce ve uğraşıların yoğun olduğuna da işaret eder. Kişinin rüyasında bir çamura düştüğünü görmesi beklenmedik bir mirasa konacağının işaretidir. Sokakta giderken üzerine çamur sıçradığını gören bir kimsenin bu rüyası ise onun yeni bir iş imkanına kavuşacağı şeklinde tabir edilir.

Kuru Çamur Görmek

Rüyada katı ve kuru çamur görmek para cinsinden olan mala yorumlanır.

Yaş / Sulu Çamur Görmek

Rüyasında yaş çamur gören kişinin iyi, doğru ve makbul bir insan olduğu rivayet edilir. Yaş çamur mevcut durumun düzeleceğinin de alametidir. Sulu çamur rüyası kötü ahlaklı bir kadına da yorumlanır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡