Rüyada Hamile Kadın Görmek

Rüyada hamile kadın görmek, rüya sahibinin hayatında yaşanacak sürpriz olaylara işaret eder. Müjdeli haberlere, hayırlı gelişmelere, mutluluk getirecek adımlara ve rüyayı gören kişinin niyet ettiği güzel işlere alamet eder.

Rüyada Hamile Kadın Görmek

Rüyada hamile kadın görmek, aynı zamanda rüya sahibinin evlat sahibi olma hayalinin gerçekleşeceğine bu yolda ettiği duaların da kabul olacağına rivayet edilir.

Rüyada Hamile Kadının Doğum Yapması

Rüyada hamile kadının doğum yapması, rüyayı gören kişinin hayatındaki kara bulutların dağılacağına ve kişinin nihayet güneşi görmeyi başaracağına delalet eder. Dertlerin sona ermesi, geçim sıkıntısının bitmesi, huzurun ve mutluluğun yerine gelmesi şeklinde yorumlanır.

Rüyada Hamile Kadın Cinsel Organı Görmek

Rüyada hamile kadın cinsel organı görmek, rüya sahibinin, ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına tabir eder.

Rüyada Hamile Kadın Göbeği Görmek

Rüyada hamile kadın göbeği görmek, çok güzel ve hayırlı haberlerin alınacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına ve çok büyük bir sevinç yaratacak bir durum ile karşılaşılacağına alamet edilir.

Rüyada Hamile Kadın Haberi Almak

Rüyada hamile kadın haberi almak, gerçek anlamına yakın bir şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin ve hayırlı ve sevinçli bir haber alacağına geçireceğine işaret eder.

Rüyada Hamile Kadının Bebek Emzirmesi

Rüyada hamile kadının bebek emzirmesi, rüya sahibinin, çok güzel ve sevinçli bir haber alacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve çok hayırlı ve kısmetli bir zaman geçirileceğine yorumlanır.

Rüyada Hamile Kadınla Konuşmak

Rüyada hamile kadınla konuşmak, kişinin meslek hayatında aldığı başarıları ile yüceltileceği, takdir edileceği, övgü dolu sözler duyacağı ve bu sayede ulaşmak istediği kariyer için bir merdiven daha çıkmış olacağı ile tabir edilir.

Rüyada Yaşlı Hamile Kadın Görmek

Deyim yerindeyse ununu eleyip duvara asmak anlamına gelir ve rüya sahibinin sahip olduğu olgunlukla değerlendireceği olayların her zaman lehine sonuçlanacağını bildirir. Genç insanlar için ailelerinin ömür boyu süren desteği sayesinde kendilerini yalnız hissetmeyeceklerini, ruhani açıdan huzurlu olacaklarını ve evliliklerinde de eşlerinden yoğun bir ilgi ve saygı göreceklerini delalet eder. İşlerin oturması, yapılan çalışmaların sonuçlarının alınması ve her koşulda başarıyı yakalamak manasına da gelir.

Rüyada Hamile Kadın Dövmek

Dayanışma içinde geçecek günlerin habercisi olan rüya, sıkıntılı kimselerin yaşadıkları sorunda aile ve dostlarının yardımıyla durumu daha kolay atlatacaklarına yorumlanır. Gücü tükenmiş birine el uzatacak olan rüya sahibinin, geçmişte yaptığı önemli bir iyiliğin karşılığını kendi problemli günlerinde alacağını tabir eder. Hamile kadını dövüp, vücudunda morarmalar meydana getirmek ise, yaşanacak tatsız kavgaların, kalp kırıklıkları nedeniyle içine dönmenin de ifadesidir.

Rüyada Hamile Kadın Öldürmek

Kişiyi sevince boğacak, hiç beklemediği ve hatta umudunu kestiği bir konuda yaşanacak harika gelişmelerin habercisidir. Kariyerinin ortasında bir anda yükselişe geçmek ve beraberliklerde de herkesi kıskandıracak günler yaşamak manasındadır. Tersine yorumlanan rüya, kötü bitmesi beklenen olayların çok farklı bir yöne kayacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada Hamile Kadına Ateş Etmek

Birine haber vermek, hayatındaki önemli gelişmeleri sevilen insanlarla paylaşmak ve mutlu zamanlarını kutlamak anlamına gelir. Bekar kimseler için alacakları evlilik kararıyla ailelerini mutlu edeceklerini, eşe, dosta, akrabaya düğün davetiyesi yollayacaklarını ve yoğun bir hazırlık sürecine gireceklerini de tabir eder.

Rüyada Hamile Kadın Yaralamak

Bekarlar için kısmetlerindeki sıkıntılara işaret eder. Özellikle akıl ve duygu karışıklığı içinde olan, karşısına çıkan kimselere tam olarak yakınlık duyamayan kimselerin evlilik düşüncesinden giderek soğuyacaklarını, kendilerini ifade etmekte zorlanacaklarını ve karşısındaki kişiyi kırmamak için sürekli bahaneler bulacaklarını ifade eder.

Rüyada Hamile Kadını Hastaneye Yetiştirmek

Maddi destek isteyen bir akrabanın işlerini düzeltmesi için yardımcı olmak, yapılan iyiliklerin karşılığını beklemeyen rüya sahibinin bereketli kazancı sayesinde keyfinin yerinde yaşamasını tabir eder.

Rüyada Hamile Kadını Kanlar İçinde Görmek

Hamile kadını kanlar içinde gören kişinin işleri aniden bozulur. Alacaklarını tahsil etmekte zorluk çeken kişilerin ticari hayatlarında yaşadıkları olumsuzluk nedeniyle ev hayatlarında da bazı sorunlar çıkacağını, harcamaları kısmak zorunda kalmaları yüzünden de sosyal yaşantılarına ara vereceklerini bildirir. Yapılan hesapların sürekli bozulmasına, çıkılacak bir yolculuğun ertelenmesine, ortaklarla yapılacak ateşli kavgalara da yorumlanır.

 

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡