Rüyada kan akıtmak tabiri

Rüyada kan akıtmak kişinin içerisinde beslediği kin e nefreti temsil etmektedir. Uzun zamandır akılda yer etmiş ve planlanmış bir kötülüğe yorumlanmaktadır.

Rüyada kan akıtmak tabiri

Rüyada çok kan akıtıldığını görmek elde edilmiş olan malların bir bir yok olacağı ve iflası işaret etmektedir. Rüyada az kan akıtıldığını görmek ise basit bir hastalıktan kurtulmak olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada kan alma

Rüyada bir kişiden kan alınmasını görme veya kan alma o kişinin yönetici olacağı manasına gelmektedir. Yöneticiliğin yanında üzerine bir kişi tarafından önemli bir emanetin verileceği de söylenmektedir. Eğer kan alan kişi yani iğneyi elinde bulunduran kişi yaşlı biri ise bu onun atalarından bir tanesidir. Eğer kan sizden alınıyorsa ve kanı alan işi genç ise muhtemelen sizin düşmanlarınızdan biridir. Eğer kanı alan kişi rüyayı gören kişi ise düşmanına karşı biz zafer ilan etmiştir. Eğer vücudundan kirli bir kan alındığını görüyorsa, çok önemli bir hastalığın biteceğine delalet edilmektedir.

Rüyada kan bağışlamak

Rüyada kan bağışladığını gören kişi kötülüklerden kurtulur ve rahata erer. Üzerindeki bir sırrı dışarı atmış olur. Eğer bu kişi orta halli ise zenginleşir, fakir ise önüne başka kapılar açılır.

Rüyada burunda kan gelmesi

Burundan gelen kan koyu renkli ve katı ise bu düşük çocuk yapmaya işarettir. Eğer kan akıcı ve bol ise kişinin harama bulaştı manası çıkar.

Rüyada Üstü Başı Kan İçinde Olmak

Kazancın hayrını görememek, varlık içinde olunmasına rağmen bir türlü iki yakasını bir araya getirememek demektir. Rüya sahibinin sürekli nazara maruz kaldığını, üzerindeki uğursuzluk nedeniyle işlerinin ters gideceğini ve parasının bereketinin olmayacağını işaret eder.

Rüyada Kanlı Gömlek Görmek

Akrabalar arasında çıkacak bir husumet nedeniyle kişinin arada kalacağını, ortalığı sakinleştirmek isterken kendisini de olayların içinde bulacağını bildirir. Kanlı gömlek giydiğini görmek ise ömür boyu akıldan çıkmayacak kötü bir olay yaşamak, ağır sözler duyarak incinmek ve sevilen birine gönül koymak manasındadır.

Rüyada Kanlı Elbise Görmek

Bekar bayanlar için gönül ilişkisinde yanılgıya düşmeye ve kötü niyetli insanlarla karşılaşmaya, nişan atmaya ve düğün tarihinde sorunlar çıkmasına, evli bayanlar için düşük yapmaya ve gebe kalmaya engel olan bir hastalığa yakalanmaya alamettir. Kanlı elbise giydiğini gören kişi eşinden ayrılır. Kaza geçirerek hastanede yatmak, namusuna laf getirecek davranışlarda bulunmak, yüz kızartıcı suçlara karışmak şeklinde de yorumlanır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡