Rüyada Köpek Kovalamasından Koşarak Kurtulmak tabiri

Gözü pek davranarak düşmanların karşısına korkusuz şekilde çıkacak olan rüya sahibinin bir ihale almasına, devletle bir işinin kolay yoldan hallolmasına ve eline yüklü miktarda bir para geçeceğine yorulur.

Rüyada Köpek Kovalamasından Koşarak Kurtulmak tabiri

Aileyi her türlü kötülükten korumak ve güçlenmek anlamına da gelir.

Rüyada Yavru Köpek Tarafından Kovalanmak

Kişinin bir zamanlar gözünde büyüttüğü bir olayın bütün etkisini yitireceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına ve başkalarını şaşırtacak denli işini bilen biri olacağını delalet eder.

Rüyada Av Köpeği Kovalaması Görmek

Kişiyi adım adım takip eden, her yaptığından haber alan ve küçük bir açık bulmak için uğraşan kötü kalpli insanların varlığına dikkat çeker. Rüyanın görüldüğü süre zarfında kişinin başkalarına planlarını anlatmaması gerektiğini, sırlarını açık etmemesinin kendisinin yararına olacağını da tabir eder.

Rüyada Bir Başka Hayvanı Köpek Kovalarken Görmek

Bir atı köpek kovalarken görmek, kişinin kısmetini çalacak ya da kaçıracak bir arkadaş yüzünden üzülmek demektir. Bir horozu köpek kovalarken görmek gelecek kötü bir haberin önüne geçileceğini, olumsuz bir olayın lehe döneceğini haber verir. Kargayı köpek kovalarken görmek ise, sürekli dedikodu yapan, kişinin hayatına burnunu sokan birine haddini bildirmek manasındadır. Köpeğin yılan kovaladığını görmek ise son derece sadık ve iyi kalpli bir dosta sahip olmanın işaretidir.

Rüyada Kedi Kovalayan Köpek Görmek

İki tarafın da kendini haklı gördüğü bir tartışmanın ortasında kalmak ve arayı düzeltmek isterken olaya müdahil olmak anlamındadır. Rüya sahibinin adaletli olmasını gerektiren hassas bir konunun gündeme geleceğini de haber verir.

Rüyada Süs Köpeği Tarafından Kovalanmak

Kısa süreli hastalık yaşamak, işlerde geçici bir durgunluğa girmek yüzünden kısmen moralsizleşecek olan rüya sahibinin, çağrılacağı toplantı ve davetlerde kaygılarından kurtulacağını, kendisini daha iyi hissedeceğini bildirir.

Rüyada Köpek Kovalaması Görmenin   Yorumu

Gerçek hayatında köpekten korkan kişilerin gördükleri rüyalar arasında olduğu gibi, ilişkilerini fazlasıyla önemseyen, sevdiği insanlarla her an irtibat halinde olmak isteyen kimseleri de tabir eder. Sosyal ilişkilerde çekingen davranmanın, her ne kadar insan canlısı olunsa da, ilk etapta herkesle kaynaşmanın kişi için zor olduğunu da ifade eder.

7
1
2
1
6
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡