Rüyada Korkmak Ve Dua Etmek tabiri

İş hayatı ve kazanılacak başarılar konusunda hayırlı anlamlara gelen bir rüyadır.

Rüyada Korkmak Ve Dua Etmek tabiri

Kişinin, kazanç sağlamak için yaptığı bir işi alacağı destek sayesinde büyüteceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamettir.

Rüyada Eşinden Korkmak

Maddi ve manevi olarak rahat edilecek bir döneme girileceği, dertlerin teker teker çözüme kavuşacağı, hayırlı bir adımın atılacağı, yeni bir eve taşınılacağı, rahat edileceğine, kırılan kalplerin onarılacağı, zorlukların son bulacağı, ters giden her şeyin yoluna gireceği ve sevinçli bir haber alınacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kaçırılmaktan Korkmak

Anne babanın dualarının alınması ile hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına ve zengin olunacağına rivayet edilir.

Rüyada Korkmanın   Yorumu

Rüyalarda korkmak, üzüntülü, huzursuz ya da korkmuş olunan zamanlarda değil aslında tam tersi olarak rahat olunan ve huzurlu dönemlerde görülür. Kişinin rahat olma durumuna göre rüyasında gördüğü nesneler farklılık gösterir. Bu durum da aslında rüyayla ve rüyayı gören kişi ile ilgili birçok ipucu barındırır içinde. İstenen şeylere kavuşmak, hayallerin gerçekleşmesi, sorunların çözümü ya da özlenen birine kavuşmak gibi durumlar bu rüyanın görülme sebebi olabilir.

Aynı zamanda, görülen bazı başka sembollere bağlı olarak olumsuz ve huzursuzluk verici olayların ardından görülebildiği de bir gerçektir. Rüyanın görüldüğü döneme de çok dikkat etmek gerekir.

6
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡