Rüyada Odun Almak

Söz sahibi olunacak bir mevkide bulunmaya yorumlanan rüya, kişinin kendini haksızlıklar karşısında en iyi şekilde savunacağına, hakkını alacağına, rızkına göz koyanları kötü niyetlerine pişman edeceğine tabir edilir.

Rüyada Odun Almak

Odun alan kişiler yeni kimselerle tanışırlar ancak kısa sürede ilişkilerini keserler. Sorunlu insanlarla aynı çevrede olanların yeni bir çevreye gireceklerine, kendilerine daha iyi bir sosyal hayat kuracaklarına da delalettir.

Rüyada Odundan Ev Yapmak

Doğru zamanda doğru şekilde birikim yapan kişilerin hayatlarının ilerleyen dönemlerinde rahat edeceklerine ve cimriliğe varan tutumlulukları yüzünden zaman zaman eleştiri alacaklarına, yine de ideallerinden, hayat görüşlerinden vazgeçmeyeceklerine delalettir. Odundan ev yapan kişinin hanımı namazında niyazında biri olur ve çocuklarını İslami kurallara uygun şekilde yetiştirir. Kimseye el açmadan kendi yağında kavrulmak manasına da gelir.

Rüyada Odunla Adam Dövmek

Kişiye sürekli saldırıda bulunan, sözel şiddet uygulayan birine haddini bildirecek olan rüya sahibinin kendini savunmak zorunda kalacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına alamettir. Kumpasları ortaya çıkarmak, kişiden para çalan, emeğini gasp eden ortaklıkları bozmaya ve kendi yolunu çizerken kimseden medet ummamayı da delalet eder.

Rüyada Çürümüş Odun Görmek

Kişinin arkasından yapılan pek çok konuşmanın, dedikodunun ayyuka çıkacağını, rüya sahibinin her türlü sırrının ulu orta ifşa edileceğini ve zor durumda kalınacağını tabir eder.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡