Rüyada Okul Bahçesi Görmek

Kişi, hedeflerine ulaşmak için gittiği yolda büyük başarılara imza atacak, hayatı her zaman güllük gülistanlık olacak, girdiği zorlu işleri deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledecek, kardeşleri ile birlikte bazı işler...

Rüyada Okul Bahçesi Görmek

Kişi, hedeflerine ulaşmak için gittiği yolda büyük başarılara imza atacak, hayatı her zaman güllük gülistanlık olacak, girdiği zorlu işleri deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledecek, kardeşleri ile birlikte bazı işler ortaya koyacak, zaman geçirmek için yaptığı bir etkinliği iş olarak piyasaya sürecek ve bu sayede zengin olacak demektir. Rüyada okul bahçesinde koşmak, yeni bir hayat kurulacağına ve bu hayatta mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir. Yani, uzun bir süreden beri evlilik hayali ile yanıp tutuşan kişinin, artık istediği şeye kavuştuğuna, kendisini bu yüzden çok mutlu hissettiğine ve bundan sonra istediği diğer şeylerin de gerçeğe dönüşeceğine alamettir.

Rüyada Okul Müdürü Görmek

Kazanılacak başarılarda birçok kişinin payı olduğuna, bu kişilere yardım ve desteklerinden  ötürü çok teşekkür edilmesi gerektiğine aksi takdirde çok üzüleceklerine yorulur. Rüyada okul müdürü olduğunu görmek, rüyanın gerçek anlamına yakın bir şekilde yorum yapılır. Kişi,  yakın bir zamanda resmi bir kurumun sınavlarına girecek, bu sınavlardan yüksek bir puan alacak, alınteri ile yıllardan beri istediği bir mevkiye terfi alacak ve başarılarına her gün bir yenisini ekleyecek demektir.

Rüyada Okul Kazanmak

Bol kazançlı ve çok ses getirecek bir işe girileceğine, bu işle birlikte hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, evlilik kararı alınacağına ve bolluk ve bereket dolu bir haneye sahip olunacağına yorumlanır. Rüyada okul kazanmış birini görmek, çok güzel haberler gelecek ve sıkıntılar bitecek demektir.

Rüyada Okul Görmenin Yorumu

Bireyin yenilikçi, ilerici, kendini geliştirmekten hoşlanan ve aynı zamanda entellektüel yanına dikkat çeken bir rüyadır. Rüya sahibi uzmanlık ve deneyim gerektiren bir işe atılmak istiyor olabilir ya da bir alanda yüksek donanımlı bilgiyle donanmak için çok çalışıyordur. Bireyin meslek hayatıyla ne kadar alakalı olduğunu, bu konuda bazı ciddi yapılandırmaların hazırlığını yaptığını ve bu konuyu çok önemsediğini gösterir. Bireyin özellikle bu rüyayı gördüğü günlerde hayatının merkezinde tek bir meselenin olduğunu yani bir başarıyı benimsediğini ve amiyane bir tabirle kafaya taktığını anlamak ve söylemek mümkündür. Bu da rüya sahibinin olarak sağlığının ve huzurunun yerinde olduğu anlamına gelir.

1
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡