Rüyada Sarı Anahtar Görmek

Eskiden kalan bir hesabın tekrar açılacağı, gidilen yolda büyük sorunlarla karşılaşılacağı, verilen borçların bir türlü alınamayacağı, kazancın günden güne daha da azalacağa işarettir.

Rüyada Sarı Anahtar Görmek

Eskiden kalan bir hesabın tekrar açılacağı, gidilen yolda büyük sorunlarla karşılaşılacağı, verilen borçların bir türlü alınamayacağı, kazancın günden güne daha da azalacağı, işlerin ister istemez bir batağına saplanılacağı, rakiplerin yüzünü güldürecek gelişmelerin yaşanacağı ve uzun süre önce yaşanan bir sağlık sorununun tekrar edeceği şeklinde yorumlanır. Ayrıca, yeni bir işe girilmesi sebebiyle uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada Boynuna Anahtar Takmak

Hırsı yüzünden uzun bir zamandan beri sorun yaşayan bir kişi ile muhatap olunacağına, bu kişinin söyleyeceği yalanlar yüzünden bir süre baş ağrısı çekileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada Büyük Bir Anahtar Görmek

Hayal edilen eve ve işe kavuşulduktan sonra bir süre tatil yapılacağı, işlerin geri plana atılacağı, kendi işini kurmak için bazı girişimlerde bulunulacağı, rahatsızlık verebilecek durumların ortadan kaldırılacağı, güzel günler yaşanacağı ve yakın bir zaman içinde tanışılan iyi kalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yolunda büyük bir adım atılacağı anlamına gelir.

Rüyada Kadına Anahtar Vermek

Yakın bir zaman içinde zor bir işin altından kolayca çıkılacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder. Aynı zamanda, tatsız başlayan bir işin günden güne daha iyi bir hal alacağına ve zenginlik yolunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada Anahtar Görmenin Psikolojik Yorumu

Çözümsüzmüş gibi duran bazı sorunların ve sıkıntıların kolay bir şekilde çözülmesi ve bu sayede uzun bir zamandan beri devam eden huzursuzlukların sona ermesi ile yaşanan sevincin rüyaları da hayırla ve güzel şeylerle dolduracağı şeklinde açıklanabilir. Aynı zamanda, kişideki yeni bir ev ya da araba yani anahtarla açılacak bir taşınmaz alma hayalinin rüyalarını süsleyecek olduğu olarak anlamlandırılır.

Kötü bir durumla ilgili olarak ve zor bir zaman içinde bazı sıkıntıların ve açmazların yaşanması ile  aklı ve kalbi zorlayacak kabuslar görülebileceği ve uykusuz gecelere yol açacağı söylenebilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡