Rüyada Silahla Vurulmak Tabiri

Rüyada silahla vurulmak, hastalık ve kazaya işaret olarak değerlendirilebilir. Bu rüyanın genel olarak bir kazayı ya da sağlık sorununu simgelediği görülmektedir. Bazı yorumlarda ise kötü haber olarak algılanabilir.

Rüyada Silahla Vurulmak Tabiri

Rüyada silahla vurulmanın diğer bir yoruma bakıldığında da borç almak olarak analiz edildiğini görmekteyiz. Yapılan yorumları ayrı ayrı incelediğimizde, hayra yorulması mümkün olmayan özellikte olduğunu görebiliyoruz. Rüyanın çok değişik kombinasyonlarının olması, yorumu da aynı şekilde çeşitlendirmektedir. Silahın kim tarafından ateşlendiği, bu kişinin tanıdık olup olmadığı ve rüyadaki olay belirleyici olabilmektedir.

Rüyada Silahla Vurulmak Ama Ölmemek

Hafif bir kaza atlatmak ya da küçük bir sağlık sorunu yaşamak örnek olarak verilebilir. Kısa zamanda atlatılacak ve etkisi zarar verici olmayacak olan bu durumlar, endişe oluşturabilir. Bu tedirginliğin de kısa süre sonra ortadan kalkabileceğini söylemek mümkün.

Rüyada Silahla Vurulmak Tabiri

Rüyada Silahla Kafadan Vurulmak

Çeşitli yanlış kararlara işaret olarak yorumlanması olasıdır. Düşüncesizce alınmış kararlar sonrasında, gelecek kaygısı yaşamak şeklinde de değerlendirilebilir. Çıkmaz bir yola girdiğine inanmak, bir ilişkiyi noktalamaya karar vermek, işten ayrılmak bu tür rüyalarda sembolize edilen durumlardan sayılmaktadır.

Rüyada Silahla Vurulmak Yaralanmak

Sıkıntılı yollarınızın varlığına yorulmaktadır. Yapılacak olan seyahatlerin size sıkıntı vereceği ve strese sokacağı düşünülebilir. Bu seyahatlerin ne hakkında olacağı ise kesin değildir. Bu rüyanın öteki yorumları arasında, yakın bir kişiden görecek olduğunuz kötü etki bulunmaktadır. Bu durum sizin kötü günler yaşamanıza sebep olabilir.

Rüyada Silahla Kovalanmak

Çocuklarınızla ilgili ya da ailenizle ile ilgili korkuların varlığına işaret olarak algılanabilir. Onlarla ilgili korkularınızın çok değişik nedenleri olabilir. Ancak bazen gereğinden fazla düşünceler içerisine girmek, size zarar verebilir. Küçük tartışmaların, aile içerisinde kendisini göstermesi de bu rüyadan beklenen sonuçlardan sayılmaktadır.

Rüyada Boynundan Silahla Vurulmak

Rüyada boynundan silahla vurulmak ve ölmek, sıkıntıdan kurtulmak anlamına gelir. Kişinin çektiği dar boğazın biteceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, masraf edilmiş projelerin geri dönüşünün hayırlı ve karlı olacağına alamet eder. Fakat rüyada boynundan silahla vurulmak ama ölmemek, belirsizliğin bir süre daha devam edeceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına yorulur.

Rüyada Silahla Vurulmak Tabiri

Rüyada Bacağından Silahla Vurulmak

Bir niyetin gerçekleşmesine mani olacak kişilere ya da şerli olaylara alamet eder. Son ana kadar deyim yerindeyse tıkır tıkır işleyen planların bozulmasına engel olacak durumların yaşanması demektir. Rüyada bacağından silahla vurulmak ve sakat kaldığını görmek, bir defteri açmamak üzere ömür boyu kapatmak mecburiyetinde bırakılmaya, yani kişinin çok istediği bir şeyden alıkonulmasına ve onun da buna engel olamamasına yorulur. Rüyada bacağından silahla vurulduğunu ve bacağının kırıldığını görmek, bir problemi sabır göstermeden çözemeyeceğine işaret eder.

Rüyada Kolundan Silahla Vurulmak

Rüya sahibinin çalışmasına hatta kendi bireysel ihtiyaçlarını gidermesine engel yaratacak bir takım gelişmelerin yaşanması demektir. Bu durum hem mali hem de psikolojik olarak yaşanabilir. Rüyada kolundan silahla vurulduğunu ve kolunda büyük bir yara açıldığını görmek bir zarar uğramak anlamına gelir. Rüyada silahla vurulduğunu ve kolundan kan geldiğini görmek, gerçekleştirilmek istenenin başarıya ermemesidir.

Rüyada Kendini Silahla Vurmak

Deyim yerindeyse kişinin olmayacak bir duaya amin demesine, çevresinden bu konuda aldığı uyarılara kulak asmamasına sonradan da bunun bedelini ödemesine yorulur. Büyüklerden gelen mutsuz ve başarısız olma yönündeki ikazları dikkate almamaktan ötürü sonradan pişman olmaya işaret eder. Rüyada kendini kafadan silahla vurmak, bazı konularda geri adım atmaya ve onlardan vazgeçmeye, rüyada kendini ağzından silahla vurmak, bir söyleminden ötürü baş ağrısı duymaya ve kendini belanın içine atmaya, rüyada kendini silahla kalbinden vurmak, yapılan bir işin ya da davranışın kişiye vicdan azabı vermesine alamet eder.

Rüyada Arkadan Silahla Vurulmak

Ani bir haber almaya, umulmadık bir olayla karşılaşmaya ve hiç hesapta olmayan gelişmelerle karşılaşmaya delalet eder. Rüyada arkadan bir yabancı tarafından vurulduğunu görmek, rüya sahibinin çevresinde olmayan bir kimse ile karşı karşıya kalmasına neden olacak bir durumun yaşanmasına, rüyada arkadan samimi bir arkadaş tarafından vurulduğunu görmek, onunla bir problem yaşamaya alamet eder.

Rüyada Silahla Vurulmak Tabiri

Rüyada Alnından Silahla Vurulmak

Bu rüya hayırlara yorulur çünkü güzel bir rüyadır ve rüyayı gören kişinin bir konuda aydınlanması ve farkında ya da bilincinde olmadığını anlayarak ona karşı bilinç kazanması anlamına gelir. Örneğin kendisini kullanan bir kişinin niyetini fark etmesi ve deyim yerindeyse bazı şeylerin kendisinde çark etmesi demektir. Rüyada alnından anne ya da baba tarafından vurulmak kişinin gözünün annesinin ve babasının sayesinde açılmasına işaret eder.

Rüyada Ayağından Silahla Vurulmak

Rüyayı gören kişinin umutlu olduğu ve kazanacağı yönünde beklentiler taşıdığı bir işten yana olumsuz cevap almasına ve bir işinin geri çevrilmesine alamet eder. Rüyada ayağından silahla vurulduğunu ve ayağının koptuğunu görmek, dönülmez ve telafi edilemez hatalara düşmeye yorulur. Rüyada ayağından silahla vurulduğunu ve birkaç parmağının koptuğunu görmek, idare edilebilir bir hal içinde olmaya delalet eder. Yani kişinin kötünün iyisine rıza getireceği bir olayla karşılaşmasıdır.

Rüyada Enseden Silahla Vurulmak

Savunmasız bir duruma düşmek anlamına gelir. Rüya sahibinin içinde bulunacağı zor bir durum karşısında kendisi adına edecek bir söz bulamamasına işaret eder. Elindeki tüm kozların alınması nedeniyle kendini müdafaa edememesi demektir. Rüyada enseden vurulduğunu ve kafasının koptuğunu görmek, kişinin yaşayacağı kararsızlık nedeniyle düşüncelerinin farklı davranışlarının farklı olmasına yani kendisiyle çelişmesine yorulur. Rüyada ensenden silahla vurulduğunu ve öldüğünü görmek iyidir ve rüya sahibinin elini kolunu bağlayan bir konuda çözümler bulmasıdır.

Rüyada Eşi Tarafından Silahla Vurulmak

Eşten gelecek bir sözü ya da davranışı kendine karşı kasıt olarak saymaya ve ondan yana kırılmaya, üzülmeye, düş kırıklığına uğramaya ve ona karşı güven kaybetmeye delalet eder. Rüyada eşi tarafından vurulduğunu ve yaralandığını görmek, eşle araya soğukluk girmesine neden olacak bir olay yaşamaya, rüyada eşi tarafından silahla vurulduğunu ve öldüğünü görmekse ondan gelecek ilaca yorulur.

Rüyada Silahla Elden Vurulmak

Rüyayı gören kişinin varı yoğu saydığı bir şeyin elinden gitmesine ya da eli kolu olarak gördüğü ve hayatta kendisine en fazla yardımcı olan kimsenin uzaklara taşınmasına ve bundan duyacağı üzüntüye yorulur. Rüyada silahla elden vurulduğunu ve elin parçalandığını görmek, zorluk ve zahmet demektir. Rüyada silahla elden vurulduğunu ve elinin bilekten koptuğunu görmek şanssızlık ve uğursuzlukla karşılaşmaktır.

Rüyada Hamileyken Silahla Vurulmak

Sorunsuz, sıkıntısız, sağlıkla, sevgiyle ve aşkla geçecek bir hamilelik sürecine işaret eder. Rüyayı gören kişinin eşiyle çok daha yakınlaşacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine ve onun tarafından daha fazla değer göreceğine delalet eder. Rüyada hamileyken silahla vurulduğunu ve karnının parçalandığını görmek, muhtemel bir erken doğum yaşanmasına, rüyada hamileyken silahla vurulduğunu ama hiç bir şey olmadığını görmek, bu sürecin seyrinde ve normal şekilde ilerleyeceği anlamına gelir.

Rüyada Silahla Vurulmak Tabiri

Rüyada Omuzundan Silahla Vurulmak

Dengenin yitirilmesi demektir. Yani rüyayı gören kişinin yaşamını idama ettirmesi için elinde olan kaynakların azalmasına bunun da devam eden düzeninin bozulmasına ve böylece her şeyin birbirine karışarak çok karmaşık bir hal almasına neden olacağına yorulur. Rüyada omuzundan silahla vurulduğunu ve önemli oranda yaralandığını görmek, bir korku yaşamaya ve panik halinde olmaya alamet eder.

Rüyada Taramalı Silahla Vurulmak

Rüya sahibinin kendisine yönelecek öfke oklardır.  Bir kişinin isyanıyla başlayacak bir olayın büyümesi ve çevreden yükselecek seslerin artması yani bu isyanın kontrolden çıkması ve bu nedenle kişinin kendisinin de hangi birine karşı kendini savunacağı konusunda şaşıracağı anlamına gelir. Rüyada taramalı tüfekle vurulduğunu ve ağzından burnundan kanlar geldiğini görmek, birinin çektiği cefaya ortak olmaya, rüyada taramalı tüfekle vurulduğunu ve öldüğünü görmek, maruz kalınan kaos ortamından sıyrılmaya ve rahata ulaşmaya yorulur.

Rüyada Yanlışlıkla Silahla Vurulmak

Kişinin zamanında ortasında kaldığı bir yanlış anlaşılma nedeniyle hakkı olan ve geciktiğini düşündüğü özrü duyacağına ve kendisine bu hatayı yapan kişinin ya da kişilerin geri adım atacağına işaret eder. Rüyada yanlışlıkla bir dost tarafından silahla vurulduğunu görmek, ondan müjde almak demektir. Rüyada yanlışlıkla bir düşman tarafından silahla vurulduğunu görmek de onun kötü düşüncelerinde zerre kadar değişiklik olmadığı anlamına gelir.

Rüyada Silahla Vurulduğunu Görmenin Psikolojik Yorumu

Bu rüya bireyde düşmandan gelecek zararlara karşı duyulan tedirginliğin bir göstergesidir. Bireyin insanları sevdiği, güvendiği ve inandığı kadar aynı zamanda art niyetli olanların da iftirasından, kötülüğünden, haksızlığından, nankörlüğünden yani kısaca tüm şerrinden korktuğunu ifade eder. Birey nasıl ki dostlarını seviyor ve tüm dertlerini açmak için onlara sığınıyorsa çevresinde kendisini sevmeyen ve onun hakkında kötülük düşünen insanlardan da bir o kadar çekiniyor ve kendini korumaya çalışıyor demektir.

4
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Son dakika! Ticaret Bakanlığı yaptığı açıklamada, İsrail ile tüm ticari ilişkilerin durdurulduğunu duyurdu
Son dakika! Ticaret Bakanlığı yaptığı açıklamada, İsrail ile tüm ticari ilişkilerin durdurulduğunu duyurdu
Kritik tünelde yazın 50 günlük çalışma olacak: Detayları Bakan Uraloğlu paylaştı…
Kritik tünelde yazın 50 günlük çalışma olacak: Detayları Bakan Uraloğlu paylaştı…
Erdoğan, Özel görüşmesinde nelerin konuşulduğu merak ediliyordu! Görüşmenin detayları belli oldu! İşte görüşmede konuşulanlar ve detayları
Erdoğan, Özel görüşmesinde nelerin konuşulduğu merak ediliyordu! Görüşmenin detayları belli oldu! İşte görüşmede konuşulanlar ve detayları
Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinde ki boş koltuğun detayları belli oldu
Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinde ki boş koltuğun detayları belli oldu
Çok Okunanlar
Bugün ki burç yorumları neler, hayatınızda ne gibi bir değişiklikler olacak? 2 Mayıs 2024 Perşembe tüm Burç yorumları
Bugün ki burç yorumları neler, hayatınızda ne gibi bir değişiklikler olacak? 2 Mayıs 2024 Perşembe tüm Burç yorumları
Bugün ki burç yorumları neler, hayatınızda ne gibi bir değişiklikler olacak? 2 Mayıs 2024 Perşembe tüm Burç yorumları
Bugün ki burç yorumları neler, hayatınızda ne gibi bir değişiklikler olacak? 2 Mayıs 2024 Perşembe tüm Burç yorumları
Bu gün altın ne kadar oldu, kaç liradan alınıp satılıyor, gram, çeyrek altın fiyatları ne kadar? 2 Mayıs 2024 Perşembe güncel altın fiyatları
Bu gün altın ne kadar oldu, kaç liradan alınıp satılıyor, gram, çeyrek altın fiyatları ne kadar? 2 Mayıs 2024 Perşembe güncel altın fiyatları
Bakan Mehmet Şimşek kamuda tasarruf tedbirlerini belirledi! Liste Başkan Erdoğan'ın masasında
Bakan Mehmet Şimşek kamuda tasarruf tedbirlerini belirledi! Liste Başkan Erdoğan'ın masasında
Yorumlananlar
AK partinin oy kaybetmesinin en önemli sebebi ne?  Çok çarpıcı anket sonucu açıklandı!
AK partinin oy kaybetmesinin en önemli sebebi ne? Çok çarpıcı anket sonucu açıklandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a çok sert Gazze tepkisi: ''Hesabını ebedi alemde vereceksiniz''
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a çok sert Gazze tepkisi: ''Hesabını ebedi alemde vereceksiniz''
Ekrem İmamoğlu CNN International'a verdiği röportajda ''Hamas terör örgütüdür'' dedi
Ekrem İmamoğlu CNN International'a verdiği röportajda ''Hamas terör örgütüdür'' dedi
Uzmanlardan Hakkari için korkutan deprem uyarısı! ''Yüksekova-Şemdinli fayının 7 şiddetinde deprem üretme olasılığı var''
Uzmanlardan Hakkari için korkutan deprem uyarısı! ''Yüksekova-Şemdinli fayının 7 şiddetinde deprem üretme olasılığı var''