Rüyada Yaralı Kuzu Görmek tabiri

Evli ve çocuğu olan kişilerin aile içi sorunlar yüzünden canlarının sıkılacağını, evlatlarının hataları yüzünden üzüldüğünü ifade eder.

Rüyada Yaralı Kuzu Görmek tabiri

Yaralı kuzuyu iyileştirmek ihtiyacı olan birine el uzatmak, hasta olan biriyle ilgilenmek ve maddi sorunları çözmek anlamındadır. Kan görülürse üzüntü duyulan bir meselede sevinç yaşanacak gelişmelere alamet eder.

Rüyada Kınalı Kuzu Görmek

Erkek çocuklar için askere gitmek, genç yaşta evlenmek ve kına gecesi yapmak demektir. Uzak ülkelere eğitim için gitmek manasına gelen rüya ebeveynler için evlat hasreti çekecekleri bir döneme gireceklerine yorumlanır. Hamile kişiler için erkek evlat demek olduğu gibi, sünnet, nişan gibi kutlamaların da tabiridir.

Rüyada Kuyruksuz Kuzu Görmek

Kuyruğu olmayan kuzu, aile bağlarında gevşeklik, zayıflama, aile bireylerinin birbirlerine olan saygısında ve sevgisinde azalma olarak yorumlanır. Aslı olmayan dedikodular yüzünden canı sıkılan kişilerin doğuları göz önüne sererek kendilerini aklayacaklarına da alamet eder. Bazı durumlarda sorunların bir nebze çözüleceğine ancak kökten hallolmadığı için ilerleyen zamanlarda yeniden ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada Siyah Kuzu Görmek

Arkadaşlıklar arasına giren dedikodulara ve kişiyi üzen gelişmeler yaşanacağına haber veren rüya, evladı olanların eğitimleri ile ilgili problemler karşısında zorlanacaklarına ve çocuklarına söz geçiremedikleri için çıkmazda kalacaklarına alamet eder. Siyah kuzu görenlerin evlerine giren ve kişinin arkasından konuşan bir tanıdıkları vardır.

Rüyada Kuzu Göbeği Mantarı Görmek

Kişinin çok küçük şeyleri büyüttüğüne ve pek çok tartışmanın sebepsiz yere çıktığına delalettir. Her işte, herkeste kusur arıyor olmanın ve huysuz bir karakterin de ifadesidir. Kuzu göbeği mantarı toplamak maddiyatçı bir yapıya, insanlardan menfaat sağlamaya çalışmaya ve geçimsizliğe tabir edilir.

Rüyada Kuzu Çevirme Görmek

Kederlenmek, yaşanan hayattan zevk almamak, sağlık problemleri yüzünden moralsizleşmek ve halsiz düşmek demektir. Günlük işlerde bile sürekli aksiliklerle karşılaşan rüya sahibinin aşırı alıngan bir hale girdiğine de tabir edilir. Aileye gelecek acı bir haber manasına geldiği gibi, çocuklarla ilgili üzüntüye de yorumlanır.

Rüyada Kuzu Yahnisi Yemek

Kuzu etinden yapılan yemekler genellikle üzülmek, gözyaşı dökmek manasındadır. Çocuklarından hayır göremeyecek olmanın, yapılan fedakarlıkların sonucunda nankörlük görmenin de ifadesi olan rüya, sahte dostluklara, iki yüzlü insanlara da yorumlanır.

Rüyada Kuzu Haşlama Yemek

Verilen emeklerin boşa gideceğinin, heba olacağının, yapılan yatırımların da sadece para kaybına neden olacağının ifadesidir. Ticari açıdan yanlış bir dönemde olunduğunu bildirirken, para konularında karar almadan önce iki kere düşünmek gerektiğini de öğütler.

Rüyada Kuzu Kurban Etmek

Allah’a kurban kesmek çok hayırlıdır ancak kuzu kesmek kişinin doğru bir amaç için yanlış yoldan gittiğine yorumlanır. Merhametsiz insanlarla karşılaşmak, acımasızlıklara, haksızlıklara uğramak ve üzülmek demek olduğu gibi, kişinin düşünmeden yaptığı bir davranışın yakın çevresi tarafından hoş karşılanmayacağına ve araya soğukluk gireceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalettir.

Rüyada Kuzu Görmenin   Yorumu

Munis, anlayışlı, sessiz ve sakin bir mizaca sahip olan kişilerin bazen kendilerini savunmakta ve korumakta yetersiz kaldıklarını, insanları kırmamak için çoğu sıkıntıyı, rahatsız oldukları meseleleri içlerine attıklarını ifade eder.

4
2
1
0
0
1
101
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡