Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi görev tanımı nedir, Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi ne iş yapar, Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi Tanımı;

__

Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi Maaşları

Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi maaşı ortalama aylık 10253 _TL’dir. En düşük Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 12000 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

8212.26

Meslek Adı :

Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Montajcılar

Meslek Grubu :

Montajcılar

Meslek Birim Grubu :

Elektrikli Ve Elektronik Ekipman Montajcıları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Otomatik devre kesici, sigorta, röle, yük ayırıcıları, kaçak akım koruma şalteri, akım trafosu, kontaktör, ölçü aletleri vb. gibi ürünlerin montaj ve testini yapan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Otomatik devre kesici, sigorta, röle, yük ayırıcıları, kaçak akım koruma şalteri, akım trafosu, kontaktör, ölçü aletleri vb. gibi ürünlerin montajını yapmak,

b) Sigorta, otomatik devre kesici, röle, yük ayırıcıları gibi montajı yapılan ürünlerin mekanik direnç, izolasyon, termik , manyetik ve standartlara uygun olarak fonksiyonel testlerini yapmak,

c) Bara montajını yapmak,

d) Montajı ve testi tamamlanan ürünlerin etiketleme , kodlama ve ambalajlamalarını yapmak,

e) Kullanılan makine ve ekipmanlarının günlük, haftalık, aylık bakımlarını sağlamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi maaşlarına ek olarak sizlerde Alçak Gerilim Şalt Cihazları İmalat İşçisi mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN