Büro Yönetimi Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Büro Yönetimi Elemanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Büro Yönetimi Elemanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Büro Yönetimi Elemanı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Büro Yönetimi Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Büro Yönetimi Elemanı görev tanımı nedir, Büro Yönetimi Elemanı ne iş yapar, Büro Yönetimi Elemanı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Büro Yönetimi Elemanı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Büro Yönetimi Elemanı Tanımı

ofis içerisinde işlerin yürütülmesi aşamalarını idare etmektedirler. Evrak işleri, telefon görüşmeleri, randevular gibi görevleri yerine getirmektedirler. Büro yönetimi elemanları işlerini yürütürken yöneticilerinde aldıkları direktifler doğrultusunda hareket etmektedirler.

Büro Yönetimi Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Büro Yönetimi Elemanı Maaşları

Büro Yönetimi Elemanı maaşı ortalama aylık 11175,5 _TL’dir. En düşük Büro Yönetimi Elemanı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 13845 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Büro Yönetimi Elemanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İş kur Büro Yönetimi Elemanı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Büro Yönetimi Elemanı Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Büro Yönetimi Elemanı Ne İş Yapar?

Büro Yönetimi Elemanı, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a) vb. görev ve işlemleri yerine getirir

Büro Yönetimi Elemanı Meslek Ana Grubu :

Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Genel Büro Elemanları İle Klavye Kullanan Büro Elemanları

Meslek Grubu :

Genel Büro Elemanları

Meslek Birim Grubu :

Genel Büro Elemanları

Büro Yönetimi Elemanı Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Büro Yönetimi Elemanı mesleğinin meslek kodu 4110.08 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Büro Yönetimi Elemanı maaşlarına ek sizlerde Büro Yönetimi Elemanı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN