CNC Kayar Otomat Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

CNC Kayar Otomat Operatörü maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte CNC Kayar Otomat Operatörü iş tanımı, aylık ortalama maaşları, CNC Kayar Otomat Operatörü iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

CNC Kayar Otomat Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

CNC Kayar Otomat Operatörü görev tanımı nedir, CNC Kayar Otomat Operatörü ne iş yapar, CNC Kayar Otomat Operatörü olmak için hangi bölümü okumak gerekir? CNC Kayar Otomat Operatörü mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

CNC Kayar Otomat Operatörü Tanımı;

Çeşitli CNC (Bilgisayarlı Nümerik Kontrol / Computer Numerical Control) makineleri kullanarak, farklı nitelikteki malzemeleri delme, taşlama, frezeleme gibi işlemlerini yerine getiren kişidir.

CNC Kayar Otomat Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 CNC Kayar Otomat Operatörü Maaşları

CNC Kayar Otomat Operatörü maaşı ortalama aylık 11865,5 _TL’dir. En düşük CNC Kayar Otomat Operatörü maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 15225 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR CNC Kayar Otomat Operatörü iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur CNC Kayar Otomat Operatörü İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

CNC Kayar Otomat Operatörü Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : İlköğretim

CNC Kayar Otomat Operatörü Ne İş Yapar?

CNC Kayar Otomat Operatörü,  işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları  etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak:

a)vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

CNC Kayar Otomat Operatörü Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Grubu :

Metal İşleme Ve Perdahlama Tesisi Operatörleri

Meslek Birim Grubu :

Metal İşleme Tesisi Operatörleri

CNC Kayar Otomat Operatörü Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde CNC Kayar Otomat Operatörü mesleğinin meslek kodu 8121.84 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki CNC Kayar Otomat Operatörü maaşlarına ek sizlerde CNC Kayar Otomat Operatörü mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN