Diğer Büro Nezaretçileri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Büro Nezaretçileri maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Diğer Büro Nezaretçileri iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Diğer Büro Nezaretçileri iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Büro Nezaretçileri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Büro Nezaretçileri görev tanımı nedir, Diğer Büro Nezaretçileri ne iş yapar, Diğer Büro Nezaretçileri olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Diğer Büro Nezaretçileri mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Diğer Büro Nezaretçileri Tanımı;

Bir kuruluşun özel bir bölümündeki ve çeşitli bürolarda büro işleri yapan, işçilere nezaret eden başka yerde sınıflandırılmamış kişilerdir.

Diğer Büro Nezaretçileri Maaşı Ne Kadar? 2023 Diğer Büro Nezaretçileri Maaşları

Diğer Büro Nezaretçileri maaşı ortalama aylık 9503 _TL’dir. En düşük Diğer Büro Nezaretçileri maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 10500 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Diğer Büro Nezaretçileri iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Diğer Büro Nezaretçileri İş İlanları İçin Tıklayın

Diğer Büro Nezaretçileri Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Diğer Büro Nezaretçileri Ne İş Yapar?

Diğer Büro Nezaretçileri: işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)    Gerekli evrak ve kayıtların elle veya mekanik usullerle hazırlanmasını, muamele görmesini ve tutulmasını sağlamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Diğer Büro Nezaretçileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

İş Ve İdare İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

İdari Ve Uzman Sekreterler

Meslek Birim Grubu :

Büro Süpervizörleri

Diğer Büro Nezaretçileri Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Diğer Büro Nezaretçileri mesleğinin meslek kodu 3341.03 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Diğer Büro Nezaretçileri maaşlarına ek sizlerde Diğer Büro Nezaretçileri mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

kac-para.jpg

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN