Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri Maaşı Ne Kadar? 2023 Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri Maaşları

Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri maaşı ortalama aylık 25575 _TL’dir. En düşük Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri maaşı 18000 _TL, En yüksek ise 33150 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

1349.07

Meslek Adı :

Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Yöneticiler

Meslek Alt Ana Grubu :

Üretim Ve Uzmanlaşmış Hizmet Müdürleri

Meslek Grubu :

Profesyonel Hizmet Müdürleri

Meslek Birim Grubu :

Başka Yerde Sınıflandırılmamış Profesyonel Hizmet Müdürleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Lisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Bu grupta çalışanlar, bir kurum veya kuruluşun aşağıdaki işlerle ilgili bir dairesinin planlanmasını ve organizasyonunu yapan, yöneten ve kontrol eden kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Diğer Yöneticiler İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Petrolle ilgili pipe-line hizmetleri, araştırma ve ödünç verme, çiftçiler için tohum ve gübre alma ve dağıtım hizmetlerini yürütmek için kurum veya kuruluşun insan gücü , araç, gereç ve hizmet planlamasını yapmak,

b) Organize etmek ve denetleme hizmetleri yapmak,

c) Hiçbir yerde sınıflandırılmamış diğer yöneticilik faaliyetlerini yapmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

YORUM KAT: Yukarıdaki Diğer Profesyonel Hizmet Müdürleri maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN