Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) görev tanımı nedir, Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) ne iş yapar, Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) Tanımı;

__

Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) Maaşı Ne Kadar? 2023 Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) Maaşları

Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) maaşı ortalama aylık 10028 _TL’dir. En düşük Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11550 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

9520.01

Meslek Adı :

Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Nitelik Gerektirmeyen Meslekler

Meslek Alt Ana Grubu :

Cadde/sokak Ve İlgili Satış Ve Hizmet Çalışanları

Meslek Grubu :

Sokak Satıcıları (Gıda Hariç)

Meslek Birim Grubu :

Sokak Satıcıları (Gıda Hariç)

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Okur Yazar

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

-Belli bir yerde veya gezici olarak milli piyango bileti satan benzin, mazot, yağ, hava ve su ikmali yapanlar gibi başka yerde sınıflandırılmamış kişilerdir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Diğer Sokak Satıcıları/İşportacılar (Gıda Dışı) işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Belli bir yerde veya gezici olarak milli piyango bileti satmak,

b) Benzin istasyonlarında motorlu taşıt araçlarına benzin, mazot, yağ, hava ve su ikmali yapmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) maaşlarına ek olarak sizlerde Diğer Sokak Satıcıları/işportacılar (Gıda Dışı) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN