Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler görev tanımı nedir, Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler ne iş yapar, Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler Tanımı

Bu grup, kumaş veya keten bezinden sırt çantası, yiyecek torbası, palaska, askı kayışı, tabanca kılıfı, tozluk ve süngülük yapanlar ve yapılan bu malzemelerin el aletleri kullanarak kapsül ve toka takanlar, ilik ve düğme yerlerini işaretleyenler; şapkaları el veya makine ile kalıplayan; suni çiçekler yapan; tüylerle dekoratif işler yapanlar, ip ve keten bezi gibi malzeme kullanarak ayakkabı yapanlar gibi başka yerde sınıflandırılmamış teçhizat ve ilgili eşya imalat işçilerini kapsayan kişilerdir.
 

Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler Maaşı Ne Kadar? 2023 Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler Maaşları

Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler maaşı ortalama aylık 14978 _TL’dir. En düşük Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 21450 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İş kur Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler İş İlanları İçin Tıklayın

Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Okur Yazar

Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler Ne İş Yapar?

kac-para.jpg

Diğer Terziler, Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler ve İlgili İşçiler, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Kumaş veya keten bezinden sırt çantası, yiyecek torbası, palaska, askı kayışı, tabanca kılıfı, tozluk ve süngülük yapmak,

b) Yapılan bu malzemelerin el aletleri kullanarak kapsül ve toka takmak,

c) İlik ve düğme yerlerini işaretlemek,

d) Şapkaları el veya makine ile kalıplamak,

e) Suni çiçekler yapmak,

f) Tüylerle dekoratif işler yapmak,

g) İp ve keten bezi gibi malzeme kullanarak ayakkabı yapmak,   vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Gıda İşleme, Ağaç İşleri, Giyim Eşyası Ve Diğer Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Tekstil Ve Giyim Eşyası İle İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Dikişçiler, Nakışçılar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler mesleğinin meslek kodu 7533.07 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler maaşlarına ek sizlerde Diğer Terziler Elbise İmalat İşçileri, Dikişçiler, Döşemeciler Ve İlgili İşçiler mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN