Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim görev tanımı nedir, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim ne iş yapar, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim Tanımı

Bir orta öğretim kuruluşunda öğrencilere din kültürü ve ahlak bilgisi ile ilgisi konularında ders veren kişidir.

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim Maaşı Ne Kadar? 2023 Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim Maaşları

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim maaşı ortalama aylık 15053 _TL’dir. En düşük Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 21600 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İş kur Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Lisans

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim Ne İş Yapar?

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni (Orta Öğretim)işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)     Orta öğretim öğretmeni (Genel) (2320.48)?de belirtilen rutin işleri yapmak,
b)    Yıllık müfredat programı ve günlük çalışma planına göre öğrencilere din ve ahlakla ilgili konularda dersler vermek,
c)     Dinler tarihi, insanlığın dinlerle olan yakın bağlantısı dinin ve ahlakın insanlık üzerindeki etkileri, ahlaki kurallar ve ahlak güzelliği konularında açıklayıcı bilgiler vererek öğrencileri eğitmek,       vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Eğitim İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Ortaöğretim Öğretmenleri

Meslek Birim Grubu :

Ortaöğretim Öğretmenleri

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim mesleğinin meslek kodu 2330.06 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim maaşlarına ek sizlerde Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
198
1
76
111
0
76
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN