Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) görev tanımı nedir, Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) ne iş yapar, Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) Tanımı

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar), evin temel kalıbının çakılması, duvarların örülmesi ve sıvasının yapılması işlerinde çalışan kişidir.

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) Maaşı Ne Kadar? 2023 Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) Maaşları

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) maaşı ortalama aylık 12428 _TL’dir. En düşük Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 16350 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) Ne İş Yapar?

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar), işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)    Temel kalıbını çakmak,
b)    Beton dökmek,
c)    Duvar örmek,
d)    Su terazisiyle düzgünlük kontrolü yapmak,
e)    Beton ve duvarları sulamak,
f)    Şakülle diklik kontrolü yapmak,
g)    Sıva yapmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

İnşaat Ve İlgili İşlerde Çalışan Sanatkarlar (Elektrikçiler Hariç)

Meslek Grubu :

Kaba İnşaat Ve İlgili İşlerde Çalışan Sanatkarlar

Meslek Birim Grubu :

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar)

Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) mesleğinin meslek kodu 7111.01 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) maaşlarına ek sizlerde Ev İnşaatçıları (Ev Ve Benzeri Küçük Yapılar) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN