Karıştırıcı (Cam İmali) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Karıştırıcı (Cam İmali) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Karıştırıcı (Cam İmali) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Karıştırıcı (Cam İmali) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Karıştırıcı (Cam İmali) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Karıştırıcı (Cam İmali) görev tanımı nedir, Karıştırıcı (Cam İmali) ne iş yapar, Karıştırıcı (Cam İmali) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Karıştırıcı (Cam İmali) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Karıştırıcı (Cam İmali) Tanımı;

__

Karıştırıcı (Cam İmali) Maaşı Ne Kadar? 2023 Karıştırıcı (Cam İmali) Maaşları

Karıştırıcı (Cam İmali) maaşı ortalama aylık 9728 _TL’dir. En düşük Karıştırıcı (Cam İmali) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 10950 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Karıştırıcı (Cam İmali) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Karıştırıcı (Cam İmali) İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

8181.42

Meslek Adı :

Karıştırıcı (Cam İmali)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Grubu :

Diğer Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Birim Grubu :

Cam Ve Seramik Tesis Operatörleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Cam imalinde kullanılan kum, soda, potas ve diğer maddeleri tartan ve karıştıran otomatik bir makineyi çalıştıran kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Karıştırıcı (Cam İmali) İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Kantarı verilen ölçülere göre ayarlamak, b) Boş olan depolara hammmadde ikmali yapmak,

c) Şaltere basarak kantarı, bantı ve karıştırıcıyı çalıştırmak,

d) Kumanda tablosundan hammaddelerin otomatik olarak tartılması ve karıştırılması işlemine nezaret etmek,

e) Makinenin bakım ve temizliğini yapabilir. Yarı otomatik veya otomatik olmayan kantar ve karıştırıcıları da çalıştırabilir ve o suretle ayırdedilebilir, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Karıştırıcı (Cam İmali) maaşlarına ek olarak sizlerde Karıştırıcı (Cam İmali) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN