Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) görev tanımı nedir, Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) ne iş yapar, Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) Tanımı;

__

Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) Maaşı Ne Kadar? 2023 Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) Maaşları

Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) maaşı ortalama aylık 10178 _TL’dir. En düşük Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11850 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

7319.05

Meslek Adı :

Kaya Tuzu İşleme Ustası ( Hediyelik Eşya )

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

El Sanatları Ve Basım İle İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

El Sanatları Çalışanları

Meslek Birim Grubu :

Başka Yerde Sınıflandırılmamış Elişi Çalışanları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Görev ve İşlem Basamakları :

Kaya Tuzu İşleme Ustası ( Hediyelik Eşya ); işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) maaşlarına ek olarak sizlerde Kaya Tuzu İşlemeUstası ( Hediyelik Eşya ) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN