Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı Maaşları

Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı maaşı ortalama aylık 23400 _TL’dir. En düşük Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı maaşı 16575 _TL, En yüksek ise 30225 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

2411.19

Meslek Adı :

Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

İş Ve Yönetim İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Finans İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Birim Grubu :

Muhasebeciler

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi

: Lisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı

: Bir işletmenin muhasebe bilgi sisteminin kuran, geliştiren, muhasebeyle ilgili veri işleme işlerini yapan, işletme faaliyetleri ile ilgili verileri toplayan, verileri bilgiye dönüştüren ve hem iç hem de dış kullanıcılara bilgi sağlayan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) İşletmenin muhasebe bilgi sistemini kurmak,

b) Muhasebe, vergi, finans ve bankacılık ile ilgili fişleri, fatura ve belgeleri bilgisayarda ilgili yerlere kaydetmek,

c) Faaliyetler ve işlemler hakkındaki verileri toplamak ve kaydetmek,

d) Planlama, uygulama ve kontrol faaliyetleri için karar vermede kullanılmak üzere veriyi işleyerek bilgiye dönüştürmek,

e) Organizasyonun varlıklarını korumak, ihtiyaç duyulduğu zaman doğru ve güvenilir verilere sahip olmak için yeterli kontrolleri sağlamak,

f) Belgelerin korunması, dosyalanması ve denetimi ile ilgili işlemleri yapmak,

g) İşletme adına ödenmesi gereken vergi, harç ve diğer ödemelerin takibini yaparak ödenmesinin takibini sağlamak,

h) İşletmenin bankalar, müşteriler, maliye ve diğer kuruluşlarla olan ilişkilerini izlemek,

i) Yıl sonunda işletmenin mal varlığının çıkarılması amacıyla sayım ve ölçüm işlemlerini yapmak,

j) Kurum ve kuruluşların yıl boyunca yapmış olduğu işlemlerin muhasebe kayıtlarını izlemek ve denetlemek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

YORUM KAT: Yukarıdaki Muhasebe Bilgi Sistemleri Uzmanı maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN